Kanal D si posturile regionale TVR sunt disponibile acum pe Megogo
In aceasta saptamana, Megogo (cea mai noua platforma de streaming) a inceput sa isi imbogateasca grila de canale TV romanesti cu posturile Kanal D Romania, TVR Iasi, TVR Timisoara, TVR Craiova, TVR Cluj si TVR Targu Mures.

Pentru canalele regionale ale Televiziunii Romane, reprezentantii Megogo au primit aviz de la Consiliul National al Audiovizualului inca din toamna trecuta. Cele 5 canale regionale ale TVR-ului au fost introduse pe Megogo la categoria de canale denumita Regionale.

TVR Iasi difuzeaza emisiuni cu si despre regiunile Moldova si Bucovina. TVR Iasi a fost lansat in 1991. Canalul deserveste judetele Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui si Vrancea.

TVR Timisoara difuzeaza emisiuni cu si despre zona Banatului. Postul s-a lansat in 1994 si deserveste judetele: Arad, Caras Severin, Hunedoara si Timis.
TVR Craiova difuzeaza emisiuni cu interes pentru zona Oltenia. Postul a fost lansat in 1998 si deserveste judetele Dolj, Arges, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea.

TVR Cluj difuzeaza emisiuni despre zona Transilvania. TVR Cluj s-a lansat in 1990 si se receptioneaza in judetele Alba, Bihor, Bistrita Nasaud, Brasov, Cluj, Covasna, Harghita, Maramures, Mures, Satu Mare, Salaj sau Sibiu.

TVR Targu Mures difuzeaza emisiuni pentru zona Transilvania, in special emisiuni in limba maghiara pentru comunitatea maghiara. TVR Targu Mures este ultimul canal regional lansat de Televiziunea Romana, acest canal a fost lansat in 2008 si deserveste judetele: Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu.

Kanal D si posturile regionale TVR sunt disponibile acum pe Megogo

Canalele regionale ale Televiziunii Romane au intrat in grila Megogo pe 2 februarie. In data de 6 februarie, Megogo a introdus in grila de canale romanesti la sectiunea divertisment canalul Kanal D Romania.

Kanal D apartine companiei Dogan Media si are licenta tematica – generalist cu difuzare nationala. Kanal D difuzeaza seriale turcesti, filme artistice si emisiuni TV de divertisment, stiri si interes general.

Reamintim ca pentru moment toate canalele romanesti aflate in grila Megogo se pot receptiona gratuit fara a va crea cont.
In Romania s-au lansat mai multe platforme de streaming TV printre care amintim: Sweet TV, Megogo, Antena Play, Prima Play si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII