Politia modei – premiera Antena Stars
Saptamana aceasta va avea loc premiera emisiunii Politia modei pe Antena Stars, cu Iulia Albu si Ovidiu Buta. Sezonul amenzilor va fi deschis de catre cei doi iar vedetele nu vor scapa neamendate daca se abat de la regulile bunului gust.

Iulia Albu si Ovidiu Buta vor discuta saptamanal despre tinutele vedetelor, vor amenda abaterile si vor aprecia aparitiile spectaculoase, atunci cand va fi cazul. In fiecare editie, cei doi vor avea un invitat din domeniul modei alaturi de care vor stabili daca aparitiile trebuie amendate sau nu.

Politia modei – premiera Antena Stars
Emisiunea Politia modei va avea premiera pe Antena Stars sambata, 25 decembrie, in prima zi de Craciun, de la ora 19:30. Emisiunea a fost anuntata inca din septembrie 2021.

Program de Craciun Antena Stars – 2021

De Craciun, Antena Stars a pregatit si alte surprize. In ajunul Craciunului, televiziunea va difuza o editie speciala a emisiunii I.A. cu stil, emisiune realizata tot de Iulia Albu.

Incepand cu ora 19:30 vom vedea Christmas Report, o editie speciala de sarbatori, cu momente muzicale, premii, trofee, interviuri in exclusivitate si altele.

De la ora 22:00 va fi difuzata o editie speciala a emisiunii Xtra Night Show cu Dan Capatos, care il va avea ca invitat pe Dan Bittman.

Editiile speciale continua si in primele doua zile de Craciun (25 si 26 decembrie), in cadrul emisiunilor Star Matinal, Star Chef sau Chef de viata.

Sambata va fi difuzata emisiunea Christmas like a star cu Maria Buza si Tavi Clonda.
Duminica, de la ora 21:45, Andreea Banica si Andrei Stefanescu vor prezenta editia speciala a emisiunii Ghiceste Vedeta.

Antena Stars va difuza si filme in perioada Craciunului. Sambata, 25 decembrie, de la ora 20:30 va fi difuzat filmul Echipa de catei (Snow Buddies – 2008), regizat de Robert Vince.

Duminica, de la ora 19:30, vom putea vedea filmul Colt Alb 2: Mitul lupului alb (White Fang 2: Myth of the White Wolf – 1994), cu Scott Bairstow, Charmaine Craig si Al Harrington (actorul a decedat anul acesta).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Programul Antenei 3 de crăciun când publicați un articol?
    Au anunțat că vor da de ajun interviu cu Dan Negru și Florin Piersic și o ediție specială Show Blitz. În prima zi de crăciun va da o ediție specială Voi cu Voicu, iar în a doua zi de crăciun revin la programul normal.

  2. Nu este de prima oară când este difuzată aceasă emisiune pe acest canal, a mai fost difuzat pe Antena 2 în 2013, cu Oana Mareș (actualmente la TVR 2) și Ovidiu Buta ca prezentatori.