Angelus TV intra in grila Digi
Cea mai noua televiziune cu tematica religioasa, Angelus TV, a intrat astazi in grila de programe Digi Romania (RCS & RDS) pe infrastructura de cablu digital. Momentan este disponibil doar la scanarea grilei cu optiunea Alti operatori insa va fi disponibil in curand pentru toti abonatii Digi. De asemenea, in unele zone este dublat.

Digi este primul operator mare din tara care introduce in grila acest post. Compania a procedat la fel si in cazul unui alt post religios, Maria TV, care a primit licenta pe 9 aprilie si doar doua zile mai tarziu (pe 11 aprilie), a intrat in grila operatorului RCS & RDS.

Angelus TV nu a intrat inca la nivel national in grila Digi, modificarea grilei facandu-se treptat. Poate fi receptionat de abonatii cu pachetul Digital dar si de abonatii pachetului Analogic care au un receptor DVB-C (datorita faptului ca posturile din pachetul digital nu sunt codate).

Angelus TV a primit licenta audiovizuala in cadrul sedintei CNA din 21 iulie 2021, mentionandu-se inca de atunci ca exista acord de principiu cu Digi pentru introducerea postului in grila.

Angelus TV intra in grila Digi

In grila RCS & RDS sunt si alte posturi religioase printre care mentionam: Trinitas TV, Speranta TV, Maria TV si Alfa & Omega TV.

Tot astazi a intrat in grila Digi televiziunea Aleph Business HD, despre care am publicat un articol separat.

Terra Piatra Neamt si Terra Roman devin Ercis FM Piatra Neamt si Ercis FM Roman

Pe 27 iulie 2021 Ercis FM a primit licenta audiovizuala in urma cererii facute de Asociatia Presa Buna. Ercis FM este unul dintre contributorii postului Angelus TV (postul de radio este promovat si pe site-ul oficial Angelus TV).

In cadrul sedintei CNA de marti, 16 noiembrie, a fost aprobata solicitarea venita din partea Terra Radio SRL Piatra Neamt pentru cedarea licentelor audiovizuale ale serviciilor de programe Terra Piatra Neamt si Terra Roman catre Asociatia Presa Buna, posturile radio urmand sa fie redenumite in Ercis FM Piatra Neamt si Ercis FM Roman.  De asemenea, profilul posturilor a fost modificat din generalist in religios.

Asociatul unic al companiei Terra Radio SRL este Dogariu Petre Silviu, care este si presedintele Asociatiei Presa Buna, asociatie care a preluat cele doua licente.

Update: Angelus TV este disponibil deja in unele zone (exemplu: Mehedinti), inclusiv pe receptoarele Digi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

27 COMENTARII

 1. LOL Doamne, de vreo săptămână am revelația asta când baga Digi postul acesta???? Când vad ca sclipește ledul la decodor ca scanează noi posturi deja ma simt wow gândindu-mă „ce mizerii îmi mai baga Digi?”

   • Nu am nevoie de „canale pt adulti” , netul e plin 🙂
    Era oricum vorba de un post religios, nu am pomenit nimic de canale si filme pt adulti, de unde rezulta ca stii mai multe in acest domeniu 😛
    Si uite cum un neica nimeni te catalogheaza si iti spune ce e util si ce nu 🙂

 2. De vreo câteva luni, numai posturi de nimic intră la Digi.

  Ceva-mi spune că e un start pt. o listă mult mai lungă de must carry care va fi impusă tuturor cabliștilor în 2022.

   • Corect. :)) Mă refeream că, pt. a ajunge must carry, trebuie să plece prin a intra pe măcar o rețea și a aduna un 0,001%, apoi vor fi impuse și celorlalți. Iar cu Digi e exemplul perfect. Aleph Business și probabil Smart TV sigur vor fi must-carry la anul. Apoi mă gândesc la acel Balcan Music TV, acum Angelus TV și, dacă nu se închide între timp, eStrada TV care a reapărut doar la Digi. Plus câte tot introduc ca regionale ca să ajungă în național. În opinia mea, lista must-carry n-ar trebui să depășească 20 posturi, pt. că nu poți să impui la nivel național televiziuni care, trecând peste faptul că emit SD la calitate groaznică, sunt urmărite de max. 100 persoane. Degeaba te lauzi ca operator că oferi „grilă generoasă” dacă jumătate sunt dubluri SD și alte 60 de must-carry-uri tip Telestar 1, 24Mix Teleshop, N24 Plus, NCN, Kapital, Inedit TV, Emi TV, Orizont, TV SE, A7 TV, IDA etc.

    Pe partea de muzică oricum sunt prea multe fără niciun rost/program, doar tonomat, iar religioase principalul must-carry național e Trinitas TV pt. că suntem 90% ortodocși – celelalte ar trebui distribuite precum cele maghiare, pe zone sau dacă există cerere, Speranța TV e pt. adventiști, Credo TV pt. baptiști, AlfaOmega TV pt. martorii lui Iehova… Maria TV și Angelus nu știu cui se adresează.

    Uitasem de Linkpress TV care cred că așteaptă revenirea în 2022 sau nou apărutul Shop on TV HD.

    • ITI SPUN EU MAI BAIATULE DACA NU TEAI UITAT LA MARIA TV SE ADRESEAZA CREDINCIOSILOR GRECO CATOLICI SI ANGELUS TV SE ADRESEAZA CREDINCIOSILOR ROMANO CATOLICI SI ITI MAI SPUN SI ALTCEVA CACI MAI SUNT SI GRECO CATOLICI SI ROMANO CATOLICI NU NUMAI ORTODOXI CUM SPUI TU SI MAI PLATESC SI IMPOZITE STATULUI ROMAN SI GRECO CATOLICI SI ROMANO CATOLICI SI AU INVADAT CU SLUJBELE PE CANALELE TVR IN FIECARE DUMINICA PARCA AR FI NUMAI ORTODOXI IN TARA ASTA

 3. Acum Angelus TV difuzează un carton cu o fereastră care difuzează ident-uri cu canalul menționat și emisiunile sale. Pe burtiera de mai joc scrie că Angelus tv își va începe emisia pe 21 noiembrie ora 10:30.