Angelus TV – o noua licenta audiovizuala
In cursul sedintei CNA de astazi a fost discutata solicitarea venita din partea companiei Angelus Works SRL pentru licenta audiovizuala a postului Angelus TV.

Televiziunea Angelus TV emite deja in mediul online din luna mai fiind un proiect nou si este dedicata telespectatorilor catolici de ambelor rituri, romano-catolic si greco-catolic, dar si publicului general. Acest proiect este sustinut financiar de catre Biserica Romano-Catolica din Bucuresti, dupa cum anunta paginademedia.

Licenta acordata este pentru acest post SD cat si HD iar emisiunile nu vor fi doar religioase ci si culturale sau istorice.

In sedinta CNA, reprezentantii postului au mentionat ca exista acorduri de principiu cu Digi (RCS & RDS) si iNES IPTV insa vor exista discutii si cu alti operatori.

Angelus TV – o noua licenta audiovizuala
Solicitarea a fost aprobata in unanimitate de membrii CNA.

In prezent, Angelus TV difuzeaza emisiuni precum Videomagazin in limba maghiara, Stirile din Tara Sfanta, Impuls (emisiune in limba germana), Chemins (emisiune in limba franceza), Ora catolica a copiilor, Festivalul tineretii si altele. Majoritatea continutului difuzat (peste 81%) va reprezenta productiile proprii.

In ceea ce priveste productiile altor furnizori, Angelus TV va difuza continut oferit de  CatedralaONLINE, Ora catolica, ERCIS Media/FM, Sanctus Ladislau Media, Serviciul Media al Episcopiei Greco-Catolice de Lugoj, Manastirea Sfanta Familie si altii.

Sloganul postului este Vino si vezi (Ioan 1,46) iar reprezentantii postului incurajeaza donatiile online.
Din managementul companiei fac parte Pr. Francisc Ungureanu (director Angelus TV), Adriana Racasan (producator general) si Cristina Farcas (manager de proiect).

La momentul publicarii acestui articol, in grilele operatorilor de televiziune prin cablu exista si alte posturi religioase precum Trinitas TV, Maria TV, Alfa & Omega, Speranta TV si Credo TV.

Vom actualiza acest articol atunci cand Angelus TV va fi introdus in grilele operatorilor de telecomunicatii.
Daca ati urmarit acest canal online, ce parere aveti despre Angelus TV? Lasati-va parerea in sectiunea de mai jos.

Update 19.11.2021: Angelus TV a intrat ieri in grila Digi insa va incepe emisia duminica, 21 noiembrie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII