Sport Extra va difuza cursele Nascar DTM si Indy Car
Sport Extra va difuza in Romania cursele live Nascar, DTM si Indy Car, conform unei postari de pe site-ul oficial sportextra.ro. Aceste competitii vor putea fi vizionate in Romania live pe postul de televiziune Sport Extra si pe platforma online live.sportextra.ro.

Ieri, de la ora 21:00, Sport Extra a difuzat Marea Cursa Americana Daytona 500 in direct la TV si live pe platforma online. Daca ati ratat transmisiunea live, puteti urmari cursa de 24 de ore de la Daytona pe live.sportextra.ro. Luna aceasta si in luna martie vor mai fi difuzate urmatoarele evenimente NASCAR:

  • O’Reilly Auto Parts 253 Daytona – 21 februarie
  • Dixie Vodka 400 – 28 februarie
  • Pennzoil 400 – 7 martie
  • Nascar Cup Series Race Phoenix – 14 martie
  • Folds of Honor QuikTrip 500 – 21 martie
  • Food City Dirt Race – 28 martie

NASCAR (National Association for Stock Car Auto Racing) este o competitie de sport cu motor destinata automobilelor de productie in serie, infiintata in 1948.
Asadar, daca va intrebati unde putem viziona competitiile Nascar, DTM sau Indy Car, raspunsul este pe Sport Extra.

Desi Sport Extra nu difuzeaza cele mai importante si vizionate competitii sportive din Romania, demonstreaza din nou ca adauga competitii sportive care nu se pot viziona pe toate celelalte posturi sportive in Romania, Digi Sport, Telekom Sport sau Look Sport (Nascar se mai poate vedea doar in reteaua Look).

Pasionatii de sporturi cu motor pot viziona emisiunea In Viteza cu Antal Putinica in fiecare vineri iar lunea si joia se poate viziona vlogul Podfast.

Reamintim ca Sport Extra a difuzat online in decembrie 2020 o alta competitie importanta si anume lupta intre Badr si Benny din gala Glory 76. Evenimentul a fost difuzat doar online iar meciul a costat 12.99 euro + TVA, pe langa pretul abonamentului Sport Extra Live.

Pe cablu, Sport Extra se poate viziona in retelele Digi, Vodafone si Telekom in format HD iar pe satelit se poate vedea doar in reteaua Telekom in format SD.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII