TeenNick difuzeaza sitcom-ul Tatic pe bune
TeenNick va difuza un nou serial de tip sitcom numit See Dad Run / Tatic pe bune (2012). Serialul va intra pe post din 1 ianuarie, de la ora 09:50 de luni pana vineri, iar sambata si duminica de la ora de la 07:50.

Serialul Tatic pe bune spune povestea unui actor pe nume David Hobbs (Scott Baio) care are o familie frumoasa si fericita. Intr-o zi, David ramane brusc fara locul de munca dupa ce proiectul la care lucra, un serial de televiziune, este scos de pe post. In proiectul TV, David juca rolul unui tata.

Ramas fara serviciu, David decide sa o lase pe sotia lui, Ammy Hobbs (Alanna Ubach), care este si ea actrita de telenovele sa revina in proiecte TV si el sa aiba grija de copii. Numai ca David va descoperi in curand ca nu este usor sa ai grija de trei copii iar rolul de tata in viata reala este diferit fata de rolul de tata pe care il juca David la TV.

TeenNick difuzeaza sitcom-ul Tatic pe bune

Sitcom-ul Tatic pe bune este primul serial dedicat adultilor pe care TeenNick il difuzeaza. Serialul are trei sezoane cu un total de 55 de episoade, durata fiecarui episod este de 23 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5. Tatic pe bune a mai fost difuzat in Romania de postul Comedy Central in trecut.

O alta veste buna venita tot de la trustul care detine TeenNick este faptul ca versiunea HD a postului Nickelodeon a primit in sfarsit audio in limba romana. La 10 ani de la lansarea variantei HD a postului, acesta a primit pista audio in romana. Operatorul care le-a facut aceasta surpriza abonatilor sai este platforma online Sweet TV. Varianta HD a postului Nickelodeon are un program diferit de varianta SD.

Pentru moment niciun operator de cablu nu a introdus audio in romana pe varianta HD a postului. Nickelodeon HD este in grilele Orange Romania Comunications, NextGen si INES. Nickelodeon si TeenNick au licenta tematica – posturi de televiziune pentru copii. Posturile se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, dth si IPTV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU