Anime-ul Bleach se poate vedea pe Disney+
Platforma de streaming Disney+ isi intareste statutul competitor temut pentru Netflix. Una dintre cele mai noi platforme de streaming aparute pe piata internationala a adaugat primele seriale animate japoneze (anime-uri). Fanii acestui tip de productii au un motiv in plus pentru a-si face abonament pe Disney+.

Din luna februarie a acestui an, Disney+ a introdus cateva serii anime. Toate aceste productii ce sunt disponibile pe Disney+ sunt sub marca Star.

Bleach (2004) este una dintre cele mai de succes anime-uri, este compusa din nu mai putin de 16 sezoane si toate sunt disponibile pe Disney+.

Kurosaki Ichigo este un tanar care nu seamana deloc cu adolescentii de varsta. El are un har ce il face sa fie special, el vede fantome. Din copilarie si pana in adolescenta, el poate comunica cu spiritele din lumea mortilor. Intr-o zi, Ichigo o intalneste pe Kuchiki Rukia. Rukia este un shinigami (un zeu al mortilor).

Misiunea Rukiei este de a identifica fantomele rele cunoscute sub numele de Hollows care au venit pe Pamant, sa le purifice si sa le trimita inapoi in lumea mortilor. Dupa ce il intalneste pe Ichigo, Rukia este ranita grav atunci cand casa lui Ichigo este incendiata de un hollows iar Rukia incerca sa ii salveze familia acestuia.

Anime-ul Bleach se poate vedea pe Disney+

Inainte sa isi piarda constiinta, Rukia ii da puterile lui Ichigo, care reuseste sa invinga fantoma care ii atacase casa si familia. Astfel, Ichigo preia rolul lui Rukia de zeu al mortilor. Pe parcursul povestii, celor doi li se vor alatura si alti tineri cu puteri supranaturale ce ii vor ajuta in lupta cu spiritele rele.

Bleach are nu mai putin de 16 sezoane si 369 de episoade in total, durata fiecarui episod  este de 24 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,2.

Disney+ pune la dispozitie doar subtitrarea in limbile japoneza si engleza pentru aceasta productie. Pe Disney+ sunt disponibile si alte animeuri care au disponibila subtitrare in limba romana.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.