Antena 1 va difuza Pretul corect / The price is right
Emisiunea Pretul corect (The price is right) revine in Romania, Antena 1 incepe inscrierile la casting pe casting.a1.ro/the-price-is-right.

Formatul The price is right a mai fost disponibil in Romania in alte retele de televiziune dupa cum urmeaza:

-Pro TV a difuzat Pretul corect in perioada 1997 – 2000, emisiune prezentata de Stelian Nistor si Constantin Cotimanis. Constantin Bebe Cotimanis este unul dintre cei mai cunoscuti actori romani iar ultima productie importanta in care a avut un rol a fost serialul Vlad (2019 – 2020), in care a interpretat rolul lui Cezar.
-Kanal D a difuzat Spune-mi pretul in 2014, emisiune prezentata de Cosmin Cernat, prezentatorul a trei editii Exatlon si a unei editii Survivor Romania pe Kanal D.

Formatul The price is right a fost lansat in Statele Unite ale Americii in noiembrie 1956. A fost creat de Bob Stewart (iesit la pensie in 1991 si decedat in 2012) iar prima editia a emisiunii a fost prezentata de William Lawrence Francis Cullen (decedat in 1990, a avut o cariera in televiziune de 5 decenii). The price is right este una dintre putinele emisiuni care au rulat pe toate cele trei retele de televiziune majore din SUA, ABC, CBS si NBC.

Antena 1 va difuza Pretul corect / The price is right

In prezent, formatul emisiunii este distribuit de Fremanlte, companie cunoscuta si pentru alte emisiuni precum Got Talent (in Romania, Romanii au talent, difuzata de Pro TV), The X Factor (X Factor in Romania, difuzata de Antena 1) si Idols (Superstar, in Romania va fi difuzata de Pro TV).

Reamintim ca Antena 1 pregateste si o emisiune de stand-up asemanatoare emisiunii iUmor, in care prezentatorii vor fi Dan Badea, Teo, Costel si Vio. In acest moment se pot face inscrieri pe casting.a1.ro, vom reveni cu un articol separat despre acest subiect.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre emisiunea Pretul corect / The price is right in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Sunt un tânăr de 29 ani,am trăit la casa de copii de mic am fost abandonat si in prezent lucrez ma întrețin singur lucrez ca să-mi câștig existenta si pentru mine ar fi o experiență de necrezut nu am câștigat niciodată