Antena 3 Valcea, in curand in grila digitala Digi
Televiziunea locala Antena 3 Valcea va intra curand in grila de programe digitala RCS – RDS (Digi) in Valcea, in prezent este disponibila doar in grila analogica pe pozitia 11.

Conform unei postari lasate pe pagina Facebook Antena3 Valcea, postul local va fi disponibil si pe digital. Acesta ar fi primul program local disponibil in grila digitala RCS – RDS in Valcea.

In prezent, in grila de progame analogica Digi Valcea exista urmatoarele programe locale/regionale: TVR Craiova, Etalon TV, VTV si Antena 3 Valcea, in prezent niciun nu este in grila digitala RCS – RDS.

La sfarsitul anului 2019, Antena 3 a preluat Valcea 1 (detinuta in trecut de SC Regal SRL), acesta din urma fiind unul dintre cele mai vechi posturi de televiziune din Valcea, fiind schimbat atat denumirea, profilul postului cat si aproximativ 90% din grila de programe. Licenta Antena 3 Valcea are difuzare locala. Schimbarea Valcea 1 – Antena 3 Valcea a fost finalizata in prima jumatate a anului acesta.

Antena 3 Valcea a difuzat astazi primul matinal live in cadrul emisiunii „Fii Antena!” cu Vali si Diana, avand ca invitat liderul formatiei Antract, Bobita Catusanu.

Reamintim ca Antena 3 a primit recent aprobarea pentru licenta audiovizuala cu difuzare locala a postului Antena 3 Slatina. Antena 3 Valcea si Antena 3 Slatina sunt singurele licente detinute de Antena 3 cu acoperire locala. Toate licentele posturilor Antena 3 sunt detinute de firma SC Antena 3 SA.

Digi Romania si-a extins considerabil infrastructura de fibra optica in judetul Valcea in ultimii ani iar in prezent are puncte de prezenta in urmatoarele localitati:

  • Ramnicu Valcea – Catedrala Nord
  • Ramnicu Valcea – Centru – Stirbei Voda
  • Ramnicu Valcea – Nicolae Iorga
  • Ramnicu Valcea – River Plaza Mall
  • Ramnicu Valcea – Shopping City
  • Dragasani – Pandurilor
  • Calimanesti – Calea lui Traian

Vom actualiza acest articol cand Antena 3 Valcea va intra in grila digitala RCS – RDS Valcea. Voi ce parere aveti despre aceasta televiziune? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Ce sa faca DIGI. Daca posturi noi in digital nu bagă barem sa ne incarce grila digitală cu toate rahaturile zonale la care in afara de regia de emisie si rudele celor in direct nici dreaq nu se uită