Vedetelion / Petrecem Romaneste – program Revelion Antena Stars
In acest articol vom detalia programul de Revelion al postului Antena Stars, „Vedetelionul„. Emisiunea incepe la ora 20:15 si va fi prezentata de Andrei Stefanescu si Natalia Mateut. Vedetelionul va avea de toate: muzica buna si comedie asigurata de Valentina Fatu si Vasile Muraru.

Muzica este asigurata de artisti ca Adriana Anton, trupa Alb Negru, Steliana Sima, Constantin Enceanu si grupul Teleormanul. La filmarile acestui Revelion a participat si regretatul Petrica Mitu Stoian, care a cantat alaturi de prietenii sai si fiul lui de suflet, Alin Gabriel Matei.

MegaStarul este un personaj pe care nu l-a vazut nimeni nicio secunda ci doar i-a fost auzita vocea. Andrei si Natalia vor da startul provocarilor intr-o operatiune care ii va lasa masca pe toti. Diferite vedete vor fi mascate iar telespectatorii si alte vedete ale postului vor incerca sa afle ce vedete se afla sub diferite masti. Cei care vor incerca sa afle cine se afla sub masti sunt: Iulia Albu, Andreea Balan, Lavinia Parva, Carmen Serban si altii.

Acelasi megastar va pune la diferite provocari doua echipe de vedete. Componenta echipelor ii va include pe: Maria Carneci, Emilia Ghinescu, Deea Maxar, Minodora, Tavi Clonda, Daniela Gyorfi si altii.

Petrecem Romaneste incepe la ora 03.00. Aceasta emisiune este prezentata de Mirela Vaida, vom asculta muzica de petrecere si vom rade cu pofta in cadrul unor momente umoristice. Artistii care vor canta in cadrul emisiunii sunt: Mioara Velicu, Maria Ghinea, Olguta Berbec si alti cantareti.

Vedetelion / Petrecem Romaneste – program Revelion Antena Stars

Star Chef incepe la ora 16.00. Aceasta emisiune este prezentata de Adriana Trandafir si este inspirata de zicala „Unii muncesc in bucatarie, altii chefuiesc”. Emisiunea este filmata in doua platouri: un platou unde Chef Minh va prepara retete delicioase si spectaculoase iar Adriana Trandafir va ocupa camera de distractie in care ii va avea invitati pe: Nicu Paleru, Carmen Serban, Adriana Antoni sau Beatrice Bandoiu.

Ajutoarele chefului Minh vor fi vedetele Maria Constantinm, Diana Bisinicu si chef Rikito. Emisiunile mentionate in acest material sunt doar o parte din surprizele Antenei Stars de Revelion. Pe tot parcursul zilei de 31 decembrie, Antena Stars va difuza editii speciale ale emisiunilor consacrate, cum ar fi: Star Matinal (08:00), Star Magazine (14:00) sau I.A. cu stil (18:15).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.