Antena Stars implineste 10 ani de emisie.
La data de 16 decembrie 2013, a avut loc lansarea postului Antena Stars, marcand maine cea de-a zecea aniversare a transformarii postului Antena 2 in Antena Stars.

Cu ocazia acestui eveniment deosebit, postul a pregatit un program special, pe care il vom detalia in continuare.

Ziua speciala de 16 decembrie incepe la Antena Stars cu o editie speciala a emisiunii Star Matinal, programata sa inceapa la ora 10. In cadrul acestei editii speciale, vedete precum Andreea Marin, Maia Morgenstern, Romica Tociu si sportivi din diverse ramuri ale sportului romanesc vor fi prezenti in platoul emisiunii. Fiecare invitat va impartasi povestile si experientele legate de numarul 10 in viata sa si cariera.

La ora 13, editia speciala a emisiunii Star Magazine aduce in fata telespectatorilor interviuri in direct cu unele dintre cele mai indragite vedete autohtone, precum Andreea Balan, Randi, Romina Gingasu (sotia mostenitorului imperiului Ferrari) si Selly.

Antena Stars implineste 10 ani de emisie.
Emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii” incepe la ora 14, si in cadrul acestei editii speciale, Gabriela Cristea ii va avea ca invitati pe cuplurile din show-ul matrimonial, iar o parte dintre aceste cupluri vor veni insotite de copiii lor. La finalul emisiunii, vor fi prezenti si cuplurile finaliste ale sezonului. Trebuie mentionat ca aceasta editie speciala a emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii” se va desfasura in afara casei.

La ora 16:30 incepe „Acces Direct”, unde Mirela Vaida si Adrian Velea are alaturi invitati de calibru precum Adriana Trandafir, Alexandra Velniciuc, Serban Puiu, Vasile Muraru, Valentina Fatu, Andrei Paunescu si familia, Diana Matei si familia, Cleopatra Stratan si Edward Sanda.

Ziua speciala a postului Antena Stars se incheie cu emisiunea „Xtra Night Show”, care debuteaza la ora 19:30. In aceasta editie, in platoul emisiunii „Xtra Night Show”, vor fi invitati moderatorii emisiunilor de pe Antena Stars.

Antena Stars este parte a companiei Antena Grup SA si detine o licenta de post generalist, fiind prezent in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, IPTV si DTH din Romania, precum Vodafone, Digi, Orange Communications, Orange Romania, NextGen, Focus Sat si INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Ați scris că Antena Stars are o licență tematică mondială. Bănuiesc că ați vrut să scrieți ,,mondenă”, însă tot nu-i bine.

    Antena Stars are licență de post generalist.