Invata jucandu-te – sistem de marcare a desenelor animate la JimJam
JimJam este un post ce se adreseaza prescolarilor. Seriile de desene animate pe care le difuzeaza postul JimJam sunt interactive. Scopul acestor desene animate este sa ii faca pe prescolari sa invete mai usor diferite lucruri interesante despre natura, animale, rezolvarea diferitelor probleme, ce inseamna munca in echipa, cum sa isi dezvolte creativitatea, curiozitate si sa invete anumite lucruri despre familie si prieteni.

De aceea, JimJam a introdus de cateva zile un sistem de marcaje prin care ii instiinteaza pe parinti ce pot invata copiii daca urmaresc acele desene animate. Pictogramele afisate pe ecran in timpul rularii productiilor sunt concepute pentru a veni in sprijinul dezvoltarii abilitatilor.

Iata care sunt seriile animate ce sunt insotite de pictograme atunci cand sunt difuzate pe JimJam si din ce categorie a pictogramei face parte productia respectiva: Bob constructorul, Ricky Zoom (urmarind aceste desene, copiii pot invata despre munca in echipa), Pompierul Sam Thomas si prietenii sai (copiii pot invata despre rezolvarea problemelor), Pettson si Findus, Padurarul Leo si animalele salbatice (copiii pot invata despre natura si animale), Sa ghicim cu Jess, Daisy si Ollie (copiii invata despre curiozitate), Sa invatam cu Timmy, Conni (urmarind aceste desene copiii invata despre creativitate), Bobita si Buburuza, Ghici cat de mult te iubesc (copiii invata despre familie si prietenie).

Invata jucandu-te – sistem de marcare a desenelor animate la JimJam

JimJam desfasoara o campanie de instiintare privind aceste iconite cu ajutorul operatorului de cablu si dth Digi. Digi a creat o pagina dedicata acestei campanii pe site-ul companiei. JimJam se receptioneaza in grila de cablu digital RCS & RDS pe pozitia 120 iar pe dth se receptioneaza pe pozitia 66.

JimJam este disponibil in peste 100 de tari din Europa pana in Africa de Sud. S-a lansat in anul 2006 iar din 2020 are feed dedicat Romaniei. Postul apartine companiei AMC Networks. In Romania, AMC Networks detine posturile Jim Jam, Minimax, AMC, Film Cafe, TV Paprika. Aceste canale sunt in pachetele tv ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth de la noi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU