Apollonia TV devine televiziune nationala si trece la format HD
CNA a aprobat solicitarea venita din partea Universitatii Apollonia din Iasi pentru modificarea licentei audiovizuale a serviciului de programe Apollonia TV. In acest articol vom detalia modificarile solicitate si aprobate. Initial, solicitarea s-a discutat in sedinta din 14 decembrie insa a fost amanata si a fost analizata din nou astazi.

Apollonia TV devine televiziune nationala, pana in prezent zona de difuzare era regionala (21 de judete). La solicitare a fost atasata si o adresa din partea operatorului Vodafone TV care face referire la disponibilitatea de a prelua in grila nationala televiziunea Apollonia TV.
Apollonia TV este disponibil si in grila Digi (RCS & RDS) insa doar in anumite judete, la nivel regional.

O alta modificare face referire la formatul de difuzare, urmand ca Apollonia TV sa se vada si in format HD. Procentul rezervat operelor europene creste de la 75.09 la 88.93.

Vasile Burlui, reprezentantul postului, a declarat luna trecuta ca televiziunea s-a consolidat din punct de vedere managerial si al orientarii in planul activitatilor specifice, s-au imbunatatit dotarile, echipa si s-a ajuns la un acord cu Vodafone pentru preluarea la nivel national. De asemenea, a fost mentionat ca emisiunile sunt de interes national.

Apollonia TV are in grila emisiuni precum Buna dimineata, Delicii culinare, Hituri de neuitat, Sub semnul crucii, Videoteca excelentei, Credinta, Educatia incotro, Echipa noastra, Portrete in miscare, Cortina de sticla, Stop cadru, Prin lumea globalizata si altele.

Fiind intrebat de faptul ca in grila sunt multe reluari, reprezentantul postului a mentionat ca, in situatia in care se va aproba solicitarea, vor fi realizate si alte emisiuni cu care sa acopere zonele ocupate in prezent de reluari.

Apollonia TV devine televiziune nationala si trece la format HD

Astazi, reprezentantul postului a mentionat ca in ultimii doi au s-au experimentat intr-o grila extinsa iar acum pot face fata extinderii la nivel national.

Cristina Pocora, membra CNA, a intrebat ce va fi de interes pentru vestul tarii, raspunsul primit fiind ca s-au difuzat deja subiecte ce sunt de interes national, astfel incat interesul poate fi atat general cat si pentru zona respectiva. In ceea ce priveste colaboratorii, reprezentantul postului a mentionat ca exista deja pentru Craiova, Timisoara, Bistrita, Bucuresti si exista discutii pentru Cluj sau Oradea (reporteri si cameramani).

Rasvan Popescu, membru CNA, a mentionat ca Apollonia TV este un post cu aproape 90% productii proprii, avand si un caracter cultural, si ar putea sa acopere o arie mai mare prin faptul ca promoveaza cultura si face ceea ce putine posturi fac.

Solicitarea a fost aprobata, avand un singur vot impotriva (Cristina Pocora).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

 1. este o televiziune infecta. urmariti pagina lor de facebook si site-ul care este execrabil si neactualizat. Pe youtube, aceeasi poveste, cateva emisiuni si stiri copy&paste de pe internet. decorurile din emisiuni sunt invechite, aduc aminte de regimul comunist. probabil emisiunile sunt realizate intr-o sufragerie. va dau si cateva exemple: youtube.com/watch?v=GilIn7RGrRI&list=PLPOwGDShVMnd4HRmN0RU8SCYJ4NQM32GP – asta e studio? https youtube.comwatch?v=l4cSBP-pSuo&list=PLPOwGDShVMnewp68sig0O3cHT84JnQ0RT – sau asta?

  Conducerea Apollonia tv, stiti cum arata o televiziune nationala? Cu decoruri frumoase, prezentatori bine pregatiti si emisiuni de actualitate, nu cu mosnegi care obosesc

 2. Felicitări! Aveți emisiuni foarte interesante! Cultura începe acolo unde este resimțită o valoare. Trăiţi în permanenţă conştienţi că
  participaţi zilnic la realizarea culturii. Referitor la cei care comentează în zadar, văd mulţi oameni care
  au experienţa lor profesionala şi cunoştinţele lor de
  specialitate, dar cărora le lipseşte ceea ce este necesar
  vieţii, cultura propriului lor suflet. Sunt lipsiţi de
  strălucire, rigizi și nu au capacitatea de a rezona
  emoţional (observ mulți și în comentariile oferite aici). Apollonia Tv, o echipă extraordinară care în scurt timp s-a dezvoltat foarte mult. Felicitări!!! Felicitări!!! Felicitări!!! La mulți ani! Trăiți pentru voi, pentru oamenii care vă iubesc și iertați neputința comentacilor!!!!

 3. Cea mai cerebrala de acolo a fost Cristina Pocora. A votat cum trebuie. Cum de vii din Iași, cu reluări la greu sa-mi aduci stiri actuale din vest? Restul este can can, încă un starv în grila națională

  • Stai relax, nu este wow. În afara de regia de emisie nu cred ca scoți o scara de bloc telespectatori (chiar si cu frecventa națională). Am postul acesta, m-am uitat câteva ore la el ca nu am știut ca îl aveam în grila analogica și am dat pas la telecomandă. Este un post bun de pus în butoiul cu varză al cablistilor numite pompos „must carry”