Aproape in Paradis – sezonul 2 incepe la Diva

Postul de televiziune Diva a pregatit telespectatorilor sai cateva surprize si in luna septembrie. Prima surpriza o reprezinta serialele politiste cu care Diva ne-a obisnuit, se poate spune ca Diva este casa serialelor politiste cu si despre detectivi.

Serialul politist Almost Paradise / Aproape in paradis (2020) revine in grila postului Diva din 5 septembrie, in fiecare marti, de la ora 21. La momentul publicarii acestui material, Diva redifuzeaza sezonul 1.

Serialul Aproape in Paradis spune povestea detectivului Alex Walker (Christian Kane) care  este fortat sa iasa la pensie din cauza unor probleme medicale. Alex isi cumpara o casa si un gift shop pe o insula din Filipine in speranta ca va avea parte de liniste, adica o viata fara cazuri de crima, insa destinul ii pregateste altceva.

Din cauza faptului ca pe insula au loc crime misterioase, Alex se ofera sa ii ajute pe detectivii Kai Mendoza (Samantha Richelle) si Ernesto Alamares (Arthur Acuna) sa rezolve acele cazuri. Sezonul doi a inceput sa fie difuzat in SUA si Marea Britanie din 21 iulie.

Cu toate ca Alex este avertizat de catre medic ca daca va mai avea parte de aventuri, boala sa de hipertensiune va reveni foarte usor, el nu se dezminte si va reveni in forta cu noi aventuri palpitante. In sezonul doi, Alex va rezolva cazuri dificile de crima fara insigna, adica pe post de observator.

Aproape in Paradis – sezonul 2 incepe la Diva

Iata cateva cazuri pe care cei 3 detectivi vor fi nevoiti sa le rezolve in sezonul doi: intr-un episod, cei 3 detectivi vor cauta o cruce din cauza careia un preot a fost ucis, in alt episod cei trei se vor infiltra sub acoperire intr-un turneu de badminton, vor intra intr-un cult periculos, ba mai mult cei trei detectivi se vor infiltra intr-o inchisoare.

Alex va avea parte de confruntrari inedite cu fosta sotie si o fantoma. In ultimele episoade, Alex si Kai se pregatesc sa paraseasca insula pentru un nou post de detectiv in Manila iar Alex va parasi insula Cebu pentru a se muta in Texas la o ferma.

Serialul Aproape in Paradis este filmat integral in Filipine. Sezonul 2 are 10 episoade, fiecare episod are durata medie de 45 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.