Archie: miniseria biografica se vede la Epic Drama
V-ar placea sa vedeti care este viata unui star de cinema de la Hoolywood? Daca raspunsul la aceasta intrebare este da, aflati ca postul de televiziune Epic Drama va difuza un serial dramatic biografic foarte apreciat si aclamat. Serialul se numeste Archie (2023) si va intra in grila Epic Drama pe 8 mai, de la ora 22.

Serialul Archie spune povestea lui Cary Grant (Jason Isaacs), care este de fapt Archie Leach din Briston, el are o viata plina de suisuri si coborasuri cu o copilarie tulburatoare insa o adolescenta si maturitate plina de succes.

Serialul incepe cand Cary Grant are varsta de 58 de ani si se afla in Los Angeles, el se afla intr-o depresie dupa al treilea divort. Apoi, publicul este dus in copilaria lui Archie unde este abandonat de tatal sau, copilul este mintit ca mama sa este moarta. Tanarul Archie isi gaseste sensul vietii in momentul in care se alatura unei trupe de acrobati condusi de Bob Pender. Archie ajunge cu trupa de acrobati in SUA in New York si refuza sa se mai intoarca acasa.

Din New York Archie ajunge la Hollywood unde este rebotezat Cary Grant. Acest nume i-a fost dat de Mae West. Aflat in apogeul succesului, Grant afla adevaruri tulburatoare despre trecutul sau, adevaruri pe care Grant le considera ingropate si uitate.

Archie: miniseria biografica se vede la Epic Drama

Serialul Archie le prezinta telespectatorilor si cele mai frumoase momente din viata amoroasa a lui Grant, mai ales casatoria sa cu actrita Dyan Cannon (Laura Aikman) insa din cauza educatiei tumultoase a lui Grant, relatia cu tanara Dyan nu a durat mult. Cel mai frumos moment din casnicia lui Grant cu Cannon a fost cand s-a nascut fiica lor Jennifer.

Archie are doar 4 episoade fiind lansat ca o serie limitata, durata fiecarui episod este de 50 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7.

Epic Drama apartine companiei Viasat World si are licenta tematica – filme si seriale de epoca, postul de televiziune se afla in grilele celor mai importanti operatori de cablu, dth si iptv din tara noastra, cum ar fi: Vodafone, Orange, Focus Sat, Ines si Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.