Ariza / Numele meu e Riza – premiera Pro 2
In acest articol vom mentiona informatii despre doua seriale turcesti ce vor putea fi vizionate in curand la TV, unul pe Pro 2 si celalalt pe TDC (Dizi).

Ariza / Numele meu e Riza (2020) va fi difuzat din 22 ianuarie, de la ora 22:00 pe Pro 2. Serialul turcesc numele meu e Riza va fi difuzat in premiera in locul serialului turcesc  Marasli/  Pazeste-ma de mine, care se termina in 21 ianuarie.

Rezumat serial Numele meu e Riza
Halide Gurkan (Ayça Aysin Turan) este o tanara frumoasa care participa la o petrecere onomastica. La acea petrecere, Halide este ceruta in casatorie de logodnicul ei bogat. Haide il refuza pe acesta, are loc o cearta intre ea si logodnicul ei, ea pleaca si se urca in taxiul condus de Ali Riza Altay (Tolga Saritas) care la randul sau urmeaza sa se casatoreasca.

In timpul calatoriei spre destinatie, taximetristul observa ca sunt urmariti si intre el si logodnicul lui Halide are loc un schimb de replici dure. Acest incident le va schimba viata lui Riza si Halide.

In acest serial vom vedea actorii Ayça Aysin Turan (The Protector – 2018), Tolga Saritas (Söz – 2017, Günesin Kizlari – 2015, 20 Dakika – 2013), Ahmet Mümtaz Taylan (Leyla and Mecnun – 2011), Olgun Toker (Küçük Esnaf – 2016, Dügün Dernek – 2013), Pinar Caglar Genctürk (7 Kocali Hürmüz – 2009) si altii.

Ariza / Numele meu e Riza – premiera Pro 2
Serialul Numele meu e Riza are un sezon si un total de 30 episoade, durata fiecarui episod este de doua ore (fara reclame). Pe IMDb, serialul a obtinut nota 6,4.

Bu Sehir Arkandan Gelecek / Inima Orasului (2017), din 26 ianuarie, de la ora 20:15 pe Dizi. Derin Mirkelamoglu (Leyla Lidya Tugutlu) este o fata tanara si bogata, Ali Smith (Kerem Bursin) este un tanar de 28 de ani sarac, care in copilarie a asistat la moartea mamei sale, ucisa de  sotul ei (tatal lui Ali).

Ali a fost adoptat in copilarie iar acum, la varsta de 28 de ani, se intoarce in Istanbul. Ali si  Derin se intalnesc iar Derin il ajuta pe acesta sa dezlege misterul noptii in care tatal sau a omorat-o pe mama sa.

Serialul Inima Orasului are un sezon cu 20 de episoade, fiecare episod are o durata de 2 ore fara reclame. Pe IMDb serialul Inima Orasului a luat nota 6,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.