Booksmart: examen de (i)maturitate – Filmbox Premium
In acest material vom detalia cele mai interesante filme difuzate pe postul FilmBox  Premium in luna iulie.

22 Jump street / 22 Jump street: O alta adresa de pomina (2014) – 16 iulie, FilmBox Premium, ora 21. Politistii Schmidt (Jonah Hill) si Jenko (Channing Tatum) trebuie sa se infiltreze sub acoperire intr-un colegiu pentru a rezolva un caz.

Lucrurile se complica in rezolvarea cazului pentru ca prietenia celor doi politisti va fi pusa la incercare atunci cand Jenko isi intalneste marea dragoste in echipa de atletism a colegiului, iar Schmidt va intra in echipa de arte. Oare cei doi politisti vor reusi sa rezolve cazul si vor ramane prieteni? Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare va trebui sa urmariti acest film.

Filmul 22 Jump Street: O alta adresa de pomina are o durata de o ora si 52 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7, filmarile au fost facute in San Juan si Puerto Rico.

Lars and the real girl / Lars si fata reala (2007) – 28 iulie, ora 21, pe FilmBox Premium. Lars (Ryan Gosling) este un tanar foarte timid care nu reuseste sa isi gaseasca o iubita. Familia sa este extrem de ingrijorata pentru el.

Intr-o zi, Lars isi comanda o papusa gonflabila in marime naturala cu care va decide sa isi intemeieze o familie si careia ii da numele Bianca. In mintea sa, Lars crede ca acea papusa este o fiinta adevarata si decide sa o prezinte fratelui sau Gus (Paul Schneider) si sotiei acestuia Karin (Emily Mortimer).

Fratele lui Lars si sotia sa nu stiu cum sa il faca pe Lars sa isi revina si sa vada ca, de fapt, Bianca este o papusa, astfel incat ajung la doctorul de familie sa il intrebe ce este de facut . Doctorul le spune sa il lase pentru moment sa creada ca Bianca este o femeie adevarata si ca la un moment dat isi va reveni singur din iluzia creata de el.
Filmul Lars si fata reala are durata de o ora si 46 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Booksmart / Booksmart: examen de (i)maturitate (2019) – 31 iulie, ora 21, pe FilmBox Premium. Filmul prezinta povestea a doua bune prietene destepte aflate la finalul liceului si care constata ca au invatat prea mult, fara sa se distreze mai deloc in timpul liceului. Astfel, cu o seara inaintea absolvirii, cele doua prietene Amy (Kaitlyn Dever) si Molly (Beanie Feldstein) decid sa se distreze.

Filmul Booksmart: examen de (i)maturitate are durata de o ora si 42 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.