Fear the walking dead – sezonul 8 incepe la AMC

In acest material vom detalia cele mai interesante noutati pe care le-au pregatit posturile detinute de AMC Networks pentru luna octombrie.

AMC va difuza ultimele sezoane ale serialelor Fear The Walking Dead (2015-2023) din 23 octombrie, in fiecare dimineata de luni, de la ora 04 (episod difuzat in acelasi timp cu AMC SUA) si in reluare tot lunea de la ora 22. Fear the Wallking Dead a ajuns la ultimul sezon, cu numarul 8.

Sezonul 8 incepe cu sperantele lui Morgan (Lennie James) si Madison (Kim Dickens) de a o salva pe Mo de Padre insa planul lor nu va merge si astfel toti cei de pe insula risca sa duca o viata plina de teroare sub domnia lui Padre. Sezonul 8 al serialului Fear the Wallking Dead are 12 episoade, durata fiecarui episod este de 44 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Killing Eve – sezonul 4 din 23 octombrie ora 22:45. In sezonul 4, Eve (Sandra Oh) doreste sa se razbune pe Vilianelle (Jodie Conner) dupa intalnirea lor pe pod. In schimb, Vilianelle doreste sa arate ca nu este monstrul intr-o noua comunitate. De cealalta parte, Carolyn (Fiona Shaw) doreste sa ii gaseasca pe Cei 12 si sa il caute pe cel care a comandat asasinarea lui Kenny.

Sezonul 4 al serialului Obsesia Evei este ultimul sezon si are 8 episoade, durata fiecarui episod este de 42 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,1.

Film Cafe

Postul de televiziune va difuza in serile de 28 si 29 octombrie de la ora 20 doua filme din seria The Hunger Games / Jocurile Foamei 1 si 2. Intr-un viitor postapocaliptic, peste America de Nord ia nastere o noua natiune numita Panem. In acel loc, in fiecare an are loc un concurs de supravietuire numit Jocurile Foamei. 24 de adolescenti sunt rapiti si pusi sa lupte pentru supravietuire. Aceasta lupta pentru supravietuire este filmata si urmarita de milioane de telespectatori. Din cei 24, doar unul poate pleca acasa faimos, bogat si viu.

TV Paprika

In fiecare weekend, TV Paprika va difuza de la ora 20:30 cea mai noua emisiune culinara numita Deserturi Magice cu Prajiturela. Aceasta emisiune este prezentata de Mihaela Sava.

Fear the walking dead – sezonul 8 incepe la AMC

Minimax

In luna octombrie, Minimax difuzeaza filme si seriale cu papusa Barbie. Aceste productii sunt difuzate in fiecare zi, de la ora 07:30 dimineata.

JimJam

Pe JimJam, copiii pot urmari urmatoarele seriale luna aceasta: Eroii Orasului (zilnic de la ora 10:58), Pompierul Sam (zilnic de la ora 11:18), Thomas si prietenii sai (zilnic de la ora 12). Aceste seriale sunt educative si pline de aventura. Urmarind aceste seriale, prescolarii invata ca prin lucrul in echipa poti trece peste orice problema.

CBS Reality

In luna octombrie, CBS Reality va difuza cele mai interesante seriale documentare, cum ar fi: Crima: Lupta pentru adevar (din 9 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 21), Dovezi incontestabile (din 9 octombrie, de la ora 22, de luni pana vineri), O fractiune de secunda (sezonul 9 din 23 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 18).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.