Asi – Impotriva destinului se va vedea la Happy Channel
Postul de televiziune Happy Channel va difuza din 28 mai unul dintre cele mai frumoase seriale turcesti, este vorba de Asi / Asi – Impotriva destinului (2007).

Serialul va fi difuzat sambata si duminica, de la ora 20, in locul serialului Puterea destinului care se va termina sambata, 27 mai. Asi – Impotriva destinului este o poveste captivanta si emotionanta de dragoste dintre doi tineri, Asiye Kozkuoglu (Tuba Buyukustun) si Demir Dogan (Murat Yildirim), care vor trebui sa treaca peste toate obstacolele trecutului si nu numai, pentru a-si indeplini obiectivul, acela de a fi impreuna.

Asi este fiica lui Ihsan Kozkuoglu (Cetin Tekindor) care detine o plantatie pomicola. Asi este de profesie doctor veterinar si iubeste natura. Mama si matusa lui Demir au lucrat pentru familia Kozkuoglu insa cand mama lui Demir s-a inecat in raul, Asi, Suhelya si nepotul ei Demir au decis sa plece de la ferma.

Dupa cativa ani, Demir se intoarce in locurile natale cu gandul de a se razbuna pentru moartea mamei sale. Demir considera ca Ihsan este responsabil de moartea mamei lui. In momentul in care acesta se intoarce in locurile natale ca un prosper om de afaceri si cu gandul de a-si razbuna mama, el o intalneste pe Asi se indragosteste pe loc de aceasta.

Asi – Impotriva destinului se va vedea la Happy Channel
Din distributia serialului fac parte actorii:

  • Tuba Buyukstun a jucat in seriale ca: Dragoste de contrabanda, 20 de minute, Iubire si razbunare, Ascensiunea Imperiului Otoman
  • Murat Yildirim a avut roluri in productii precum Ramo sau Regina Noptii
  • Cetin Tekindor a jucat in seriale ca Golden Boy / Dragoste rebela sau Intrusul

Serialul Asi – Impotriva destinului a mai fost difuzat in trecut si de Kanal D Romania. A fost produs intre anii 2007-2009 de catre casa de productie Yapim, care a realizat unele dintre cele mai interesante seriale care au avut priza la public atat in Turcia cat si in Romania, cum ar fi: Intrusul, Legea Familiei Yaman, Dragoste infinita si altele.

Serialul are doua sezoane cu un total de 71 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora si 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU