Aspiratorul vertical TROUVER POWER 12 este ideal pentru curatarea pardoselelor, suprafetelor de mobilier si a tesaturilor. Aspiratorul fara fir si fara sac este usor de folosit si ideal in curatarea oricarei suprafete din locuinta. TROUVER POWER 12 poate fi folosit chiar si pentru aspirarea in masina. Acesta poate fi manevrat cu usurinta in orice colt greu accesibil, chiar si intre scaunele masinii.

Descriere Aspirator fara fir TROUVER POWER 12:

Designul aspiratorului fara fir TROUVER POWER 12 este unul compact, fara cablu de alimentare, fara sac (are incorporat un recipient de colectare detasabil, usor de curatat) si usor de manevrat datorita greutatii sale de numai 1.45 Kg. Aspiratorul vine insotit de trei accesorii de aspirare, astfel incat acesta sa fie folosit pe orice suprafata si in orice loc greu accesibil:

  • Perie moale confectionata cu role din catifea – ideala pentru curatarea zonelor greu accesibile (colturi, zona de sub mobilier, etc.);
  • Perie pentru indepartarea acarienilor- ideala pentru curatarea in profunzime a tesaturilor (saltele, perne, diferite tipuri de panze, etc.);.
  • Duza plata doi in unu – ideala in curatarea suprafetelor precum: mobilier, tastatura, scaune, canapele, etc.

Pe langa cele trei accesorii de aspirare, aspiratorul TROUVER POWER 12 vine la pachet si cu: adaptor de alimentare, clema de calatorie, cutie de perete (care cuprinde doua tuburi de expansiune si doua suruburi), tija metalica de legatura.

TROUVER POWER 12

Aspiratorul dispune de un display color usor de controlat care afiseaza starea bateriei, modul de functionare (standard, puternic sau turbo), avertizmentul aparitiei unei probleme si switch mode. De asemenea, exista si un buton care blocheaza modul functional.

Aspiratorul vertical TROUVER POWER 12 poate fi achizitionat de aici la un pret aproximativ de 234 de dolari.
Datorita tehnologiei de filtrare a aerului, in urma aspirarii acesta elibereaza aer curat in procent de 99,88%. Acest lucru este posibil datorita celor 5 filtre componente, si anume: filtru element, burete dens, filtru multi-con ciclon, filtru cu ochiuri fagure de miere si filtru ciclon.

Motorul aspiratorului are o putere nominala de 450W, 150AW3, forta de aspiratie ciclon si 125.000 rpm.

Durata de utilizare a aspiratorului fara fir variaza in functie de modul de aspirare ales. Astfel, aspiratorul are o autonomie de 60 de minute pentru modul standard de utilizare, 27 de minute pentru modul puternic si 8 minute pentru modul turbo.

Produsul poate fi folosit in oricare incapere a casei (bucatarie, sufragerie, dormitor, etc.) si poate curata toate tipurile de suprafete (podea, suprafata mobilierului, canapea, scaune, tesaturi, zonele greu accesibile precum:colturi, sub dulapuri, sub mese, etc.). Este ideal si pentru curatarea interiorului masinii.

TROUVER este un brand de tehnologie cu o echipa de cercetare si dezvoltare formata din peste 300 de persoane, inclusiv experti in tehnologie. TROUVER dispune de 314 brevete de inventie in domenii cum ar fi: motoare de mare viteza, algoritmi de inteligenta artificiala, hidrodinamica si reducerea zgomotului, etc. De asemenea, TROUVER face parte din lantul ecologic Xiaomi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.