Atentie, frige – sezonul 4 Netflix
Atentie, frige! (Too hot to handle – 2020) este un game show disponibil in prezent pe Netflix al carui sezon 3 a fost lansat recent. In acest articol vom mentiona toate informatiile disponibile despre sezonul 4.

In acest reality show concurs tinerii si tinerele incearca sa castige premiul cel mare in valoare de 100.000 de dolari insa pentru a face acest lucru, trebuie sa renunte la sex.

Show-ul este narat de Desiree Burch (Master of None – 2015) iar printre concurentii emisiunii se numara Carly Lawrence, Emily Miller, Cam Holmes, Melinda Melrose, Chase de Moor, Nathan Webb, Marvin Anthony, Chloe Veitch, David Birtwistle, Francesca Farago, Harry Jowsey, Kelechi Dyke, Nicole O’Brien, Rhonda Paul, Sharron Townsend, Larissa Trownson si altii.

Game show-ul Atentie, frige! are 3 sezoane si un numar total de 29 de episoade. Sezonul 3 a fost lansat pe 19 ianuarie 2022. Desi nu a fost confirmata inca reinnoirea seriei cu sezonul 4, sansele ca acest lucru sa se intample sunt mari, avand in vedere interesul generat in mai multe tari. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii despre sezonul 4, in situatia in care seria va fi reinnoita.

Atentie, frige – sezonul 4 Netflix

Astazi, seria se afla pe locul 2 in top 10 cele mai vizionate serii in Romania si pe locul 3 in top 10 cele mai vizionate filme si seriale in Romania.
Pe IMDb, productia a obtinut nota 4.6 din aproximativ 11.000 de recenzii.

In urma succesului acestei emisiuni, au fost lansate si urmatoarele doua productii, ambele disponibile pe Netflix:

  • Atentie, Frige! Latino (Too hot to handle: Latino – 2021) – concurentii sunt din Spania si America Latino, seria a ajuns la 8 episoade iar pe IMDb are nota 5.4 din 201 recenzii;
  • Atentie, Frige! Brazilia (Too hot to handle: Brazil – 2021) – concurentii sunt din Brazilia, seria are 8 episoade iar pe IMDb are nota 5.5 din 387 recenzii

Daca ati urmarit show-urile mentionate in acest articol, ce parere aveti despre ele?

Update 07.12.2022: Netflix a adaugat primele 5 episoade ale show-ului Atentie, frige! astazi, urmand ca restul de 5 episoade sa fie difuzate din 14 decembrie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU