Criminali cu sange-rece – sezoanele 4 si 5 – Crime + Investigation
In acest articol vom prezenta o parte din documentarele ce vor fi difuzate in luna ianuarie 2022 de postul Crime & Investigations.

Criminali cu sange-rece (sezoanele 4 si 5) – din 3 ianuarie, de la ora 12:50, de luni pana vineri. Aceasta serie de documentare arata povestile unor crime petrecute in Alaska, acolo unde oamenii dispar intr-un ritm destul de ridicat. Alaska este locul in care poti sa te indepartezi de orice, unde poti supravetui la limita. Pentru un criminal, Alaska poate fi acoperirea perfecta pentru o crima. Povestile din aceasta serie de documentare sunt spuse de membri famililor sau de anchetatorii care au cercetat crima respectiva.

Episoadele din seria de documentare Criminali cu sange-rece au o durata de 60 de minute, iar sezoanele 4 si 5 au fiecare cate 8 episoade.

Copii dupa gratii: sentinta pe viata sau eliberare conditionata – sezonul 2 – din 4 ianuarie, in fiecare zi de marti, de la ora 23. In Statele Unite ale Americii, mii de detinuti sunt inchisi pe viata fara posibilitatea eliberarii conditionate, pentru infractiuni comise de pe vremea cand erau copii. Aceste sentinte ar putea fi reanalizate in urma unei hotarari a Curtii Supreme SUA.

Curtea Suprema sustine ca termenele pe viata si fara posibilitatea de eliberare a minorilor este de fapt o incalcare al celui de-al 8-lea amendament. Documentarul Copii dupa grati: sentinta pe viata sau eliberare conditionata prezinta povestile a 8 tineri condamnati care spera sa fie eliberati in urma rejudecarii cazurilor lor.

In cadrul fiecarui episod vom vedea crimele comise, noile dovezi scoase la lumina si procesul de rejudecare a cazului. In fiecare episod vom urmari marturiile faptasului, opiniile pshiologilor criminalisti si a oamenilor legii.

Primele 48 de ore – sezonul 24 – din 27 ianuarie, in fiecare joi, de la ora 22. In medicina, primele 48 de ore inseamna ore critice iar in anchetele penale in primele 48 de ore de la comiterea unei crime orice detectiv trebuie sa aiba un suspect, o pista sau o arestare. Daca se depasesc aceste 48 de ore de la producerea evenimentului si detectivii nu au niciun suspect, atunci prinderea criminalului devine mai dificila.

Episoadele din seria documentara Primele 48 de ore ii prezinta si ii urmaresc pe cei mai buni detectivi criminalisti in actiune incercand sa rezolve cele mai dificile cazuri in primele 48 de ore de la desfasurarea crimelor.
Sezonul 24 al acestei serii documentare are 9 episoade, fiecare episod avand durata de 60 minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU