Buna dimineata, Veronica: Netflix confirma sezonul 3

Buna dimineata, Veronica (titlul original in limba portugheza: Bom Dia, Veronica) este un serial thriller, crime, mister si drama brazilian difuzat pe platforma de streaming Netflix. Primul sezon al serialului cuprinde 8 episoade si a fost lansat la data de 1 octombrie 2020. Sezonul 2 cuprinde un numar de 6 episoade si a debutat la data de 3 august 2022. In luna martie a acestui an, Netflix a confirmat sezonul 3, care va fi difuzat, cel mai probabil, anul acesta.

Serialul a obtinut nota 7,5 pe IMDb si un numar de 11 premii si alte 10 nominalizari. Dintre premiile acordate, enumaram: Premio Contigo, Brazilia pentru cel mai bun serial in 2021 si 2023, cea mai buna actrita dintr-un serial pentru Taina Muller in anul 2021, cel mai bun actor intr-un serial pentru Eduardo Moscovis in anul 2021 si cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru Camila Morgado in 2021.

Buna dimineata, Veronica a mai castigat premiul Septimius Awards pentru cea mai buna cinematografie in anul 2022, premiul Pena de Prata pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial dramatic (Camila Morgado, 2020) si pentru cel mai bun actor in rol secundar pentru Eduardo Moscovis in 2020. Sao Paulo Association of Critics Awards a acordat acestui serial, in anul 2021, trei premii, si anume: cea mai buna actrita de televiziune pentru Camila Morgado, cel mai bun actor de televiziune pentru Eduardo Moscovis si cel mai bun serial de televiziune.

Buna dimineata, Veronica: Netflix confirma sezonul 3

Personajul principal al serialului, Veronica Torres, este o politista casatorita, cu doi copii, care asista la sinuciderea unei femei la scurt timp dupa ce primise un apel telefonic disperat din partea unei femei care ii cerea ajutorul. Politista decide sa investigheze pe cont propriu alte doua cazuri de femei abuzate. Buna dimineata, Veronica se bazeaza pe romanul cu acelasi nume scris de Raphael Montes si Ilana Casoy.

Veronica este interpretata de actrita braziliana Tania Muller. Aceasta a mai jucat si in: Tropa de elite 2: o inimigo agora e outro (2010, Clara), Cao Sem Dono (Marcella, 2007), As maes de chico Xavier (2011, Lara). Pentru rolul din ultimul film mentionat, Tania Muller a castigat doua premii pentru cea mai buna actrita in rol secundar in anul 2011, din partea Premio Contigo Cinema si Los Angeles Brazilian Film Festival.

In rolul lui Nelson il putem urmari pe actorul Silvio Gundane, care a mai jucat si in Segunda Chamada (2019-2021, Marco), 1 Contra Todos (2016-2020, Mae) sau A Divisao (2020, Mendonca). Silvio Gundane a castigat trei premii pentru actorie pentru rolurile din filmele Jogo das Decapitacoes (2013) si Como Nascem os Anjos (1996, 1997).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.