Prima TV – program de Craciun
In acest articol vom detalia programul special de sarbatori pregatit de Prima TV. Este un program plin de filme si editii speciale ale emisiunilor de succes ale postului.

24 decembrie – postul Prima tv va difuza editii speciale ale urmatoarelor productii:

  • Exclusiv VIP, de la ora 15
  • Flash Monden, de la ora 19:30
  • Episod special al serialului Secretele Presedintelui, de la ora 22
  • Iarna Simfonic / Concert Tudor Gheorghe, de la ora 23

Christmas Jars / Borcanele de Craciun ( 2019) – 25 decembrie, de la ora 07. Hope Jensen (Jeni Ross) este o jurnalista care descopera secretul borcanelor de sticla pline cu bani  donati de persoane anonime persoanelor cu nevoi. Acest obicei se aplica in SUA in aproprierea sarbatorilor.
Filmul are durata de o ora si 50 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Undercover Angel / Inger sub acoperire (1999) – 25 decembrie, ora 12. Harrison Tyler (Dean Winters) este scriitor de romane SF. Intr-o zi, fosta lui prietena Melissa (Lorraine Ansell) il viziteaza si il roaga sa aiba grija de fetita ei o luna de zile. Tyler accepta si in timp ce are grija de micuta, el observa ca in certificatul de nastere al fetei, este trecut numele sau in dreptul tatalui. Tyler  descopera ca el este tatal fetitei asa ca ii cere Melissei custodia fetitei. Tyler pierde custodia, insa Melissa constata cat de atasat este fostul prieten de micuta si decide sa ii dea o sansa.
Filmul Inger sub acoperire are durata de o ora si 30 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,6.

A Golden Christmas / Miracol de Craciun (2009) – 25 decembrie, ora 14. Jessica (Andrea Roth) este avocata federala. Intr-o vacanta de Craciun, ea doreste sa viziteze casa parinteasca in care a copilarit. Ajunsa acolo, Jessica afla ca locuinta a fost vanduta unui barbat Michael (Jason London). Jessica este hotarata sa faca tot posibilul sa isi recupereze casa parinteasca si amintirile.
Filmul Miracol de Craciun are durata de o ora si 35 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,6.

Grace of Monaco (2014) – 25 decembrie, ora 20. Grace Kelly (Nicole Kidman) este o actrita de succes din anii ’50. Kelly se indragosteste de printul Rainer (Tim Roth) si se casatoresc. Dupa un timp, lui Kelly i se face dor de actorie si primeste o oferta de a juca intr-un rol insa postura in care se afla, aceea de Printesa a Frantei nu ii permite sa joace in filme.
Filmul Grace of Monaco are durata de o ora si 43 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Prima TV – program de Craciun

Comme un Chef / Bucatarul (2012) – 25 decembrie, ora 22:30. Alexander Lagarde (Jean Reno) este un bucatar cu experienta iar restaurantul unde lucreaza este cumparat de alti patroni. Alexander intra in conflict cu patronii atunci cand acestia vor sa angajeze un alt bucatar specializat in gastronomie moleculara.
Filmul Bucatarul are durata de o ora si 24 minute iar pe IMDb are nota 6,6.

A kiss for Christmas / Un sarut de Craciun (2011) – 26 decembrie, ora 12. Wendy Walton (Laura Breckenridge) este o tanara proiectanta. Ea se angajeaza la o firma si este foarte muncitoare, ramanand de foarte multe ori peste program. Intr-o seara, cand vrea sa plece acasa de la munca, Wendy ramane blocata in lift cu un tip chipes cu care se saruta. Cand se deschid usile de la lift, Wendy fuge fara sa zica nimic. Oare cei 2 se vor revedea?
Filmul Un sarut de Craciun are durata de o ora si 36 minute, pe IMDb a luat nota 6,2.

Just Friends / Prieteni si atat ( 2005) – 26 decembrie ora 20. Chris Brander (Ryan Reynolds) si Jamie Palamino (Amy Smart) sunt amici din copilarie. Chris ii spune lui Jamie ca vrea sa fie iubiti insa ea refuza. Chris pleaca din oras si devine producator muzical. Dupa un timp, el se intoarce in oras total schimbat si se reintalneste cu Jamie careia Chris ii propune din nou sa devina iubiti. Oare Jamie va accepta de data aceasta?
Filmul are durata de o ora si 36 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.