Aunty Donna: Scheciuri cantece si rasete – comedie Netflix
Aunty Donna: Scheciuri, cantece si rasete (Aunty Donna’s Big Ol’ House of Fun) este un nou serial de comedie care va fi disponibil pe Netflix din 11 noiembrie.

Aunty Donna este un cunoscut grup de comedie australian alcatuit din Mark Samual Bonanno, Broden Kelly si Zachary Ruane. Producatorul executiv al acestei serii de 6 episoade este cunoscutul actor de comedie Ed Helms (The Hangover – 2009, The Office – 2005, Vacation – 2015, Arrested Development – 2004)

Mini seria Ce s-a intamplat cu Maria Marta pe Netflix
Netflix va difuza luna aceasta o noua mini serie documentata numita Ce s-a intamplat cu Maria Marta? (Carmel: Who Killed Maria Marta?), seria descrie circumstantele mortii Maríei Marta García Belsunce, una dintre cele mai controversate crime din Argentina.

Mini seria are patru parti si va fi disponibila pe Netflix de joi, 5 noiembrie 2020.
In cele patru capitole, seria reprezinta rezultatul unei investigatii la care au participat protagonistii principali ai cazului si va incerca sa clarifice detaliile uneia dintre cele mai misterioase crime care ramane o enigma pentru argentinieni inclusiv in ziua de azi.

Pe 27 octombrie 2002, socioloaga María Marta García Belsunce a fost gasita moarta in cada, in casa ei din orasul Pilar, provincia Buenos Aires. Dupa ce moartea ei a fost clasificata ca un accident domestic fatal, o autopsie a aratat ca, in realitate, fractura victimei la cap a fost cauzata de 5 impuscaturi, situatie care a adus cazul in atentia presei. Reprezentantii media s-au concentrat mai mult pe familia victimei, care au fost suspectati de la inceput de ascunderea crimei.

De fapt, principalul suspect a fost sotul victimei, Carlos Carrascosa, ale carui declaratii pot fi vazute in aceasta mini serie documentata.

Hank si camionul de gunoi, serial animat pentru copii
Luna aceasta vor fi motive de bucurie si pentru cei mici, primul sezon al serialului animat Hank si camionul de gunoi (Trash Truck), va putea fi vizionat pe Netflix si va arata aventurile baietelului Hank si ale prietenului sau gigant. Animatia este disponibila din 11 noiembrie.

Copiii se vor bucura sa vada si un cunoscut film pe Netflix, Spongebob: Misiune de salvare (The SpongeBob Movie: Sponge on the Run). Cea mai noua productie Spongebob va putea fi vizionata pe 5 noiembrie si va arata aventura lui SpongeBob, care impreuna cu Patrick, incearca sa salveze pe melcul Gary din Orasul Pierdut al Atlantidei.

Minuneii (Wonderoos) – o noua animatie pentru prescolari pe Netflix
Minuneii este o animatie draguta pentru prescolari ce va fi disponibila pe Netflix din 24 noiembrie 2020, cei mici vor putea vedea cum se joaca si invata animalute dragute din intreaga lume.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.