Aventurile bravului Print Ivandoe – maraton Cartoon Network
Postul de televiziune Cartoon Network va difuza din 13 mai serialul The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivandoe / Aventurile bravului Print Ivandoe. Cartoon Network va difuza pe 13 mai un maraton de episoade din acest serial. Maratonul incepe de la ora 09:30 si va tine pana la ora 17:30. Serialul va fi difuzat sambata si duminica, de la ora 09:30, iar in cursul saptamanii de la ora 11:50.

Aventurile bravului Print Ivandoe spune povestea unui cerb care este trimis de tatal sau Cerbul Puternic sa caute Pana de aur. Ivandoe va calatori alaturi de bravul sau partener Bert, o pasare magica. Pentru a gasi Pana de aur, eroii vor strabate cinci regate.

Ivandoe si bravul sau camarad Bert vor intalni fiinte ciudate magice, se vor imprieteni cu eroi naucitori care ii vor insoti in calatoria lor si vor asista la conflicte regale, pe scurt eroii vor avea parte de o calatorie plina de pericole. In primele doua episoade, cei doi vor calatori prin pPadurea Svarland si Padurea Banditilor.

Serialul Aventurile bravului Print Ivandoe este facut dupa un scurt metraj cu acelasi nume care a fost difuzat pe canalul de YouTube al postului Cartoon Network prin 2017. Serialul este produs de studioul danez Sun Creature Studio, care a realizat serialul hit Cartoon Network EMEA Uimitoarea lume a lui Gumball.
Aventurile bravului Print Ivandoe se poate urmari tot din 13 mai si pe aplicatia HBO Max.

Aventurile bravului Print Ivandoe – maraton Cartoon Network

Cartoon Network apartine companiei Warner Bros. Discovery si este cea mai importanta retea de serii animate la nivel global oferind un continut original pentru copii si familie. Pe Cartoon Network putem viziona cele mai de succes seriale de desene animate, cum ar fi: Craig si Dumbrava Minunata, Uimitoare lume a lui Gumball, Haideti Tineri Titani! sau Aventurile Fratilor Ursii.

Cartoon Network este disponibil in peste 185 de tari, in peste 450 de milioane de case si dublat in 33 de limbi. Reamintim ca Warner Bros Discovery a redenumit postul Boomerang in Cartoonito in luna martie a acestui an. In Romania, Warner Bros Discovery detine canale TV tematice (canale de sport, filme, posturi de documentare si de desene animate). Cartoon Network se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi: Digi, Orange, Orange Romania Communications, NextGen sau iNES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.