CNA respinge solicitarea pentru postul S4 TV

In acest material vom detalia cele mai interesante subiecte discutate in sedinta CNA din 25 octombrie 2023.

Solicitari licente audiovizuale prin retelele de telecomunicatii

SC Euro ETNIC SRL a cerut licenta pentru Radio Da, solicitarea a fost aprobata. Radio Da se adreseaza romanilor din strainatate.
SC Calinda Smart Management SRL Bucuresti a cerut licenta pentru postul S4 TV, insa cererea a fost respinsa pe motiv ca este un proiect politic. S4 TV dorea sa fie o televiziune generalista cu stiri si evenimente din Sector 4 Bucuresti.

SC Campus Media TV SRL Bucuresti a cerut prelungirea licentei postului radio Pro FM din Sibiu si Slatina – solicitare aprobata.

Modificari licente audiovizuale

Antena 3 – modificare zona de difuzare, structura si sigla serviciu de programe Antena 3 Iasi, solicitare aprobata. Antena 3 Iasi se va vedea in judetele: Iasi, Bacau, Neamt, Botosani si Vaslui. Antena 3 intentioneaza sa lanseze un post local in Suceava.

Balcanic Music TV si-a modificat actionariatul: Florea Vasile 80% si Florea Andrei 20%.
Eagle Media Communications SRL Calarasi detine postul de radio Stil FM Calarasi si Oltenita – modificare actionariat. Driga Maria si Driga Dumitru cedeaza actiunile lui Driga Florin, solicitarea a fost aprobata.

Astra Smart Media SRL – Curtea de Arges – Profi 24 TV, schimbare de actionariat – Uta Iulian si Uta Narcisa cedeaza actiunile lui  Lisaru Florin Madalin – solicitare respinsa. Prin aceasta schimbare se spera ca pana in ianuarie sa intre in grila nationala a grilei Digi.

SC CEE Brodcasting CO SRL Bucuresti modifica sediul social aprobat.
Radio Civic solicita modificarea actionariatului si a sediului social aprobat.

Serviciiu Media Audiovizuale la cerere

SC internet Corp SRL Bucuresti – Notificare privind furnizarea serviciului media audiovizual la cerere cu denumirea START-UP.RO. Este un site cu stiri, analize, reportaje despre antreprenoriat, solicitare aprobata.

Romaniatv.net – serviciu mixt, serviciu video in reluare. Acesta este site-ul Romania TV unde se transmite live postul TV, solicitare aprobata.
Arhiepiscopia Tomisului Constanta – Notificare privind furnizarea serviciului media audiovizual la cerere cu denumirea Radio Dobrogea – aprobat.

Avize de retransmisie

Orange Romania se extinde cu fibra optica in judetele: Alba (3 localitati), Arad (9 localitati), Arges (43 de localitati), Bacau (6), Bihor, Bistrita-Nasaud (2 localitati), Botosani (2 localitati), Braila (3 localitati), Brasov (4 localitati), Buzau (11 localitati), Calarasi (3 localitati), Cluj (2 localitati), Constanta (o localitate), Dolj, Galati (2 localitati), Giurgiu (10 localitati), Gorj (30 de localitati), Hunedoara (15), Harghita (o localitate), Iasi (39 localitati), Ilfov (4 localitati), Mehedinti (34), Maramures (32), Mures (19), Neamt (7 localitati), Olt (5 localitati), Salaj (17 localitati), Satu Mare (3 localitati), Suceava (4 localitati), Timis (9 localitati), Valcea (11 localitati).

Decizii de autorizare
Noua decizii: posturi de radio + Antena 3 Iasi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

   • multumesc frumos, dar cand incepe cu emisiune si sa scrie numele melodile. Eu nu stiu ce asteapta baga atata multe clipuri noi si vechii si inca nu a inceput cum scrie la Dibi si Taraf numele melodile si ca acolo sunt si dedicatii.

 1. Cum adica s4 tv „politic” dar Metropola Tv cum e? Nu sunt identice?! Ca sa nu mai zic antena 3, realitatea, b1, digi24, romania tv nu fac jocuri politice?

   • Din pura intamplare, stiu, am informatii despre s4tv de luni bune. Chiar de la inceputul anului. Nu e un motiv coerent sa nu aprobe cna, dat fiind faptul ca s4tv vrea sa fie televiziunea sectorului 4, cum metropola este jucaria lui Pandele care a vrut initial sa faca Voluntari Tv si nu a reusit, poate din acelasi motiv ca si s4tv, au recurs la o *jmecherie* au creat Metropola tv sub alt patronat (in prima faza) au obtinut licenta apoi au facut transfer pe consiliul local. Ce sa mai zic de Antena 3 Psd, aaa pardon Cnn, de UM24 dat cu Barna, de b1Tv a pnl-ului, si lista poate continua. Ce motivatie ipocrita pe nenorocitii mafioti de la cna. Eu vad in aparitia altor posturi radio-tv un lucru bun, creare de noi locuri de munca, diversificare, concurenta….

    • Leo cand sau lansat Metropola TV B1 TV Antena 3 Digi 24 era alta lege a audiovizualului. De cand sa schimbat legea CNA nu mai acorda atat de usor licenta pentru ca operatori de catv se plang ca nu au spatiu pentru a mai introduce canale tv. Se cam aglomereaza frecventele intre el cele folosite de catv cu cele folosite pentru telefonia mobila. Si cred ca daca S4TV se lansa anul trecut CNA nu se opunea insa sa vi sa lansezi o televiziune cu 4-6 luni inainte de primele seturi de alegeri este propaganda pe fata.