Oscal Pad 13 – pregatit de lansare cu specificatii impresionante
Exista zvonuri conform carora Oscal, unul dintre producatorii de dispozitive smart, isi va reinnoi linia de tablete high-tier cu un nou model sub numele Oscal Pad 13, care se preconizeaza ca va avea data de lansare luna aceasta cu multe upgrade-uri.

Oscal Pad 13 - pregatit de lansare cu specificatii impresionante

Mai subtire si mai usor
-grosime de 7.6mm si greutate 435g

Dispozitivul isi va pastra, cel mai probabil, designul usor, plat si elegant, avand o grosime de 7.6mm si greutatea de 435g, pentru portabilitate in adevaratul sens al cuvantului. In ceea ce priveste culorile, dispozitivul va fi disponibil conform zvonurilor pe Glacier Blue si Space Grey.

Upgrade entertainment – Experienta imersiva

Display mai mare si sunet mai clar
-display 10.1″ + Widevine L1 Support + difuzoare Smart-K dual box

Conform unor informatii dezvaluite recent, experienta vizuala si audio va fi imersiva datorita display-ului de 10.1″, rezolutia 1200×1920 si difuzoarele Smart-K dual box, sunetul fiind asemenea celui de la cinema. Avand Widevine L1, utilizatorii tabletei Oscal Pad 13 se pot bucura de clipurile video favorite pe Amazon Prime Video sau Disney+. Proiectat pentru a avea grija de ochii utilizatorilor, Oscal Pad 13 va avea trei moduri de confort pentru ochi, pentru utilizare eficienta in orice mediu.

Imagini pline de culoare si clipuri video realistice
-senzor camera 8MP Samsung® S5K4H7+13 MP

Zvonurile mentioneaza ca Oscal Pad 13 va avea senzorul de camera frontala de 8MP Samsung® S5K4H7 pentru selfiuri HD si conversatii video. In plus, senzorul camerei principale de 13MP va putea face inregistrari video clare pentru sedinte sau cursuri.

Baterie mai mare
-7.680 mAh + incarcare 18W

Conform informatiilor dezvaluite, Oscal Pad 13 va avea capacitatea bateriei de 7.680 mAh si incarcare rapida de 18W, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor putea face stream pana la 4 ore, 5 ore de gaming sau 6 ore de navigare web fara grija de a ramane fara baterie.

Performante imbunatatite

Hardware si software mai rapide
-UNISOC T606+14GB RAM+256GB ROM+extindere memorie 1TB TF+Smart Pre-Loading

Oscal Pad 13 va avea cel mai probabil procesor Octa-core UNISOC T606 care face fata la cele mai provocatoare taskuri de procesare. In plus, memoria se poate extinde cu 6GB RAM si 1TB TF, cele de baza fiind 8GB RAM si 256GB ROM. Folosind functia Pre-loading, Oscal Tab 13 poate pre-incarca aplicatiile inainte de a le deschide, pentru a imbunatati viteza medie de lansare a aplicatiilor cu pana la 30%.

Oscal Pad 13 – pregatit de lansare cu specificatii impresionante
Sistem de operare mai convenabil si mai fluent
-DokeOS_P 3.0 bazat pe Android 12

Conform reprezentantilor Oscal, Pad 13 va avea DokeOS_P 3.0 bazat pe Android 12, care vine cu noul software security-enhanced Linux pentru securitatea datelor. Utilizatorii pot elibera spatiu, mari viteza jocurilor sau economisi energie pentru un management al sistemului mai facil.

Configuratie mai eficienta pentru studiu si munca
-mod PC + suport pentru tastatura si mouse wireless + creion Stylus + Google Smart Lens

De la tastatura wireless pana la suportul pentru mouse, Oscal Pad 13 va veni cel mai probabil cu modul PC care transforma tablete in desktopuri. Datorita functiei split-screen, utilizatorii pot deschide diferite aplicatii simultan pe acelasi ecran. Pentru cei interesati sa deseneze pe tableta, se asteapta ca modelul sa vina cu Note App si creion Stylus. Daca acest lucru este adevarat, acest lucru va marca un nou capitol pentru tablete utilizand puterea creativa a Google Smart Lens pentru a investiga lumea din jurul utilizatorilor.

Pret si disponibilitate 

Oscal Pad 13 va putea fi comandat de pe Aliexpress intre 17-21 aprilie 2023 cu reduceri semnificative.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.