AXN difuzeaza primul serial romanesc marca Antenna Entertainment
Reprezentantii AXN au anuntat printr-un comunicat remis catre media-max.ro inceperea difuzarii primei productii locale Antenna Entertainment in Romania, Oamenii Legii.

Serialul tip reality Oamenii Legii urmareste 4 echipe de politie din Romania care se confrunta cu cele mai dificile cazuri, de la violenta domestica si probleme in trafic, pana la cazuri in care sunt implicate drogurile.

Fiecare episod va prezenta 3 cazuri care nu au legatura unul cu altul si va descrie intregul proces, de la primul apel efectuat la numarul de urgenta 112, la cum se desfasoara intreaga actiune, pana la inchiderea cazurilor. Cazurile speciale vor arata cum se colaboreaza cu Brigada Criminalistica sau Brigada Antidrog, pentru ca agentii de politie sa fie sustinuti prin expertiza specialistilor.

AXN difuzeaza primul serial romanesc marca Antenna Entertainment
Serialul are 20 de episoade in care protagonistii vor fi 8 politisti recunoscuti datorita realizarilor profesionale.

Serialul Oamenii Legii este realizat dupa formatul international Police in Action al casei de productie Karlsbridge, dupa care au fost realizate productii si in Cehia, Slovacia sau Germania. Paprika Studios Romania este in spatele productiei Oamenii Legii, acestia fiind ajutati de Politia Romana.

Gergely Benda, managerul general Antenna Entertainment a declarat ca Europa Centrala si de Est reprezinta o prioritate pentru grupul Antenna pentru a distribui divertisment de calitate. Aceste piete sunt cunoscute si se doreste dezvoltarea productiilor originale adaptate pentru fiecare zona, pentru a oferi clientilor continut variat.

Planurile grupului includ dezvoltarea continutului media atat scripted cat si reality, mentinand in acelasi timp identitatea de brand iar AXN pastrandu-si pozitia de unul dintre cele mai importante televiziuni care difuzeaza seriale politiste si dramatice internationale.

AXN va difuza Oamenii Legii din 14 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 18:00.
Voi ce parere aveti despre noul serial reality Oamenii Legii? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. O sa vedem si militieni umiliti si plimbati pe capote de BMW, Mercedes, etc? Sau, o sa vedem sefi din militie stand la aceeasi masa cu interlopi? Sau, o sa vedem sefi din militie intretinand raporturi sexuale in Loganul militienesc? Sau, o sa vedem militieni drogati si bauti cum merg la **** in uniforma sa cum dau in aparate?

    Un fel de reciclare a rahatului (turcesc), si o incercare disperata a sistemului de a spala imagine militiei si a militienilor.

    Emisiuni de genul acesta facea Christian Sabbagh in urma cu mai bine de 10 ani si inca de pe atunci se tot discuta despre faptul ca nu tot ceea ce vedeam noi pe sticla era 100% reality. Doar ca pe vremea respectiva, CNA nu obliga televiziunile sa marcheze programele respective ca fiind fictiune si nici obligativitatea de a anunta publicul despre acest aspect.

    Comentariu moderat