AXN redifuzeaza Bones / Cititorii de oase
Postul de televiziune AXN a inceput de ieri, 16 mai, difuzarea serialului Bones / Cititorii de oase (2005).

Serialul Cititorii de oase va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 19:15, cate doua episoade. Acest serial este realizat dupa viata doctorului criminalist Kathy Reichs, care a scris si o serie de carti politiste.

Kathy s-a facut cunoscuta prin celebrul roman Colectionarul de Oase. Protagonista din Cititorii de oase este Temperance Brennan (Emily Deschanel), un antropolog criminalist cu abilitati care lucreaza la un institut si in timpul liber scrie carti.

Pentru ca se pricepe sa citeasca indicii ascunse in oasele corpurilor, politia apeleaza la serviciile sale atunci cand trebuie sa cerceteze cazuri dificile de crima, mai exact atunci cand politistii gasesc un cadavru greu de identificat.

De cele mai multe ori, antropologul Temperance face echipa cu detectivul Seeley Booth (David Boreanaz). Detectivul FBI Seeley este genul de persoana care nu crede in stiinta sau in experti, el fiind convins ca acesti experti isi petrec prea mult timp citind probele.

Booth este convins ca un caz de crima se rezolva vorbind cu martori, nu cercetand oasele victimelor. Detectivul FBI este un fost puscas marin. Cu toate ca cei doi eroi ai serialului nu se inteleg de cele mai multe ori si frecvent apar conflicte intre ei, acestia reusesc sa rezolve cazurile.

AXN redifuzeaza Bones / Cititorii de oase

Serialul Cititorii de Oase are 12 sezoane si in total 246 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora, fara reclame. Pe IMDb, Cititorii de Oase a obtinut nota 7,9. Serialul a fost filmat in Los Angeles si a primit 8 premii, printre care doua premii la PrimeTime Emmys.

AXN va difuza toate cele 12 sezoane, fara pauza, unul dupa celalalt. In trecut, serialul a mai fost difuzat de AXN. In acest serial ii vom mai vedea jucand pe: Michaela Conlin (Angela Montenegro), T.J. Thyne (doctor Jack Hodgins), Tamara Taylor (Camille Saroyan) si altii.

AXN apartine companiei Antena Entertaiment si difuzeaza filme si seriale. Acestea sunt cateva seriale ce pot fi vazute pe AXN: NCIS Los Angeles, Recrutul, Alex Rider, Lista Neagra, Ingerul Pazitor si altele. AXN se afla in grilele de baza ale operatorilor de cablu, dth si iptv.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.