Banii in miscare – din 7 septembrie pe Digi24
Din 7 septembrie 2020 vom putea viziona emisiunea Banii in miscare, disponibila de luni pana vineri, moderatorul emisiunii fiind analistul financiar Iancu Guda.

In cadrul emisiunii Banii in miscare vor fi abordate subiecte precum bugetul familiei, cum gestionam cat mai bine cheltuielile, informatii despre deschiderea unei afaceri sau lucruri la care trebuie sa ne gandim inainte de a achizitiona un imobil sau un autoturism.

Iancu Guda este presedintele AAFBR (Asociatia Analistilor Financiari Bancari din Romania) de peste 4 ani si director de servicii al companiei Coface Romania (pentru care lucreaza de la 20 de ani), avand o experienta vasta in domeniul financiar. Pentru mai multe informatii despre Iancu Guda, putem accesa site-ul personal iancuguda.ro.

Din 2013, Iancu Guda preda cursuri de analiza financiara si finante corporative la Institutul Bancar Roman. Recent, Iancu Guda a avut mai multe interventii pe teme financiare in diverse emisiunii la Digi24 si Antena 3.

Banii in miscare – din 7 septembrie pe Digi24
Iancu Guda a scris si urmatoarele carti:

  • De ce esueaza companiile? – O carte in care sunt descrise cele mai frecvente greseli ale companiilor care au intrat in insolventa in ultimii ani, cartea este usor de inteles si contine cateva sfaturi pentru a evita greselile facute de alte companii
  • Economia in vremea coronavirusului – Ghid de bune practici pentru antreprenori si politicile publice – Aceasta carte contine sfaturi pentru a supravietui in pandemia coronavirusului, o carte care abordeaza unul dintre cele mai mediatizate subiecte recente (pandemia COVID-19) si ne invata cum sa facem fata cat mai bine, din punct de vedere financiar

In urma ultimelor interventii, Iancu Guda a atras atentia asupra deficitului bugetar, a evolutiilor nesustenabile si a potentialelor probleme care vor aparea in urma unei majorari a pensiilor cu 40%, numind o astfel de decizie ca fiind „un dezastru”.

Puteti lasa parerea voastra despre emisiunea Banii in miscare printr-un comentariu in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.