Casatoriti pe nevazute – format nou pe Pro TV
Pro TV va aduce un nou format in Romania, emisiunea se numeste Casatoriti pe nevazute (titlul original este Marriage at first sight) conform informatiilor publicate pe site-ul oficial Pro TV.

Emisiunea este de tip dating si este destinata persoanelor care nu au reusit sa-si gaseasca dragostea pana in acest moment si sunt dispuse sa incerce o metoda inovativa, bazata pe stiinta, de a-si gasi jumatatea.

Participantii vor fi ajutati de specialisti in psihologie si genetica pentru a-si intalni partenerul de viata, conform unor compatibilitati stabilite in mod stiintific. Cei doi participanti se vor intalni in fata ofiterului starii civile, se vor casatori iar in luna de miere vor avea ocazia sa se cunoasca, pentru a stabili daca raman casatoriti sau daca divorteaza.
Inscrierea se poate face completand formularul de pe inscrierishow.protv.ro.

Marriage at first sight este un format TV american lansat in 2014 initial pe FYI iar ulterior in reteaua A&E, bazat pe reality show-ul danez Gift ved Første Blik (2013), prin care participantii sunt de acord sa se casatoreasca pe loc, in momentul in care isi intalnesc pentru prima data jumatatea. In Statele Unite ale Americii a fost lansat anul acesta al 12-lea sezon al emisiunii. In SUA, dintre cuplurile care au ales sa se casatoreasca, o parte din acestea au ramas casatorite insa o parte au divortat ulterior.

Casatoriti pe nevazute – format nou pe Pro TV

Pe langa Danemarca si SUA, formatul emisiunii Marriage at first sight a fost lansat in tari precum Belgia, Bulgaria, Cehia, Regatul Unit, Italia, Germania, Finlanda, Franta, Portugalia, Polonia, Spania, Ungaria, Suedia, Australia si multe altele.

Emisiunea a avut si spinoff-uri lansate ulterior in SUA, cateva dintre acestea fiind Married at First Sight: The First Year, Married Life, Married at First Sight: Honeymoon Island, Married at First Sight: Second Chances si altele.

Reprezentantii Pro TV nu au mentionat data premierei noii emisiuni Casatoriti pe nevazute insa vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii suplimentare.

Voi ce parere aveti despre cel mai nou format TV care va fi lansat in Romania?

Update 27.06.2021: Specialistii acestei emisiuni sunt Oana Nicolau, Taher Sonu, Mircea Iliescu si Victor Toriani;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

        • Ma tem ca cei alesi in cele din urma nu prea mai pot sa spuna NU, ar strica tot show-ul. Defapt tot show-ul e cand perechile trec prin certuri, nu-i asa? Dramatism, nenorociri, rasturnari de situatie. Nu m-ar mira sa fie si chestii aranjate de la inceput…Au trecut 2 luni de la primele „interviuri” si inteleg ca testele de care zic ei nu s-au facut macar (sau s-au facut si nu vor sa zica in ce faza sunt, ii tin pe oameni asa, suspendati, daca se lipesc acuma cu cineva…, macar sa le fi zis oamenilor : nu veti fi in faza urmatoare, a testelor)

          • Nu cred ca e chiar asa, au mai fost astfel de show-uri in care s-au despartit imediat, nici macar nu mai asteapta o perioada dupa finalizarea emisiunii, cel mai recent exemplu fiind emisiunea Burlacul.