Barracuda Queens: povestea inspirata din fapte reale va avea sezonul 2?

Barracuda Queens este un serial suedez de genul crime si drama scandinava, nou aparut pe Netflix. Lansat la data de 5 iunie 2023, este in prezent unul din cele mai populare show-uri pe aceasta platforma de streaming Netflix Romania si nu numai.

Actiunea este inspirata din fapte reale: in anul 1990, un grup de tineri din clasa superioara au inceput sa-si  jefuiasca vecinii mai bogati, lasand in urma pahare de sampanie goale pentru a marca o treaba bine facuta. Insa, spre deosebire de realitate, in serialul Barracuda Queens, banda de hoti este alcatuita doar din fete.

Serialul a primit nota 6,2 pe IMDb si are cota de popularitate 138, in crestere azi. Actiunea celor 6 episoade cu durata de aproximativ 30 de minute se petrece in anul 1995 si urmareste un grup de cinci fete privilegiate care locuiesc in suburbia bogata a Stockholmului numita Djursholm.

Intrate in datorii, tinerele decid sa inceapa sa-si jefuiasca vecinii, furand tablouri celebre, bijuterii scumpe si alte bunuri de pret. Curand, politia incepe sa le suspecteze, asa ca fetele trebuie sa isi acopere urmele. Finalul primului sezon lasa loc pentru o continuare a serialului, si avand in vedere ca Barracuda Queens nu este marcat ca fiind mini-serie, putem spera ca Netflix va da unda verde pentru un al doilea sezon. Cu ocazia celui de-al doilea sezon, am putea intelege mai bine motivatiile fiecarei membre.

Barracuda Queens: povestea inspirata din fapte reale va avea sezonul 2?

In rolurile principale le putem vedea pe actritele Izabella Scorupco, Alva Bratt, Tea Stjarne, Sandra Strandberg Zubovic, Sarah Gustafson, dar si alti actori in roluri de suport. Izabella Scorupco este o actrita nascuta in Polonia, care a emigrat in Suedia impreuna cu mama ei inca din copilarie.

Actrita este fluenta in 4 limbi straine, aspect care a ajutat-o si in cariera de model atat in Suedia, cat si in tarile europene. Ea a mai jucat si in filmele James Bond: Golden Eye (1995), Regatul de Foc (2002), Exorcistul: Inceputul (2004), Lupta cu Inaltimile (2000).

Actrita Alva Bratt a mai jucat si in Eagles (2019-2022), Kronprinsen som forsvann (2022), Zebrarummet (2021). Sarah Gustafsson mai poate fi vazuta si in productiile Eagles (2019-2022), En mot en (2022), Allt som blir kvar (2022). Pe actorul Carsten Bjornlund (Lars Millkvist) il mai putem vedea si in Creatura (2011), Rita (2012-2020), DNA (2023), Hvide Sande (2021). Actorul de origine daneza a primit doua premii Best Actor- TV Series din partea Danish Film Awards pentru rolul din filmul Arvingerne, in anii 2015 si 2016.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.