Batem Palma? – o noua emisiune concurs la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV anunta ca in curand va aduce in grila de programe o noua emisiune tip game show numita Batem Palma?.

Emisiunea concurs Batem Palma? este o adaptare dupa un format international Deal or no deal care a avut un mare succes in tarile in care a fost preluat si difuzat. Scopul emisiunii este ca in fiecare editie, fiecare concurent sa plece acasa cu o suma cat mai mare de bani.

Mod de desfasurare Batem Palma?
Fiecare concurent ajunge fata in fata cu un prezentator, acesta ii prezinta concurentului cateva cutii in care se pot afla sume de bani semnificative sau mai putin importante. Concurentul isi alege cutia pentru care doreste sa joace. Concurentul porneste de la sume mici in primele runde si poate ajunge in rundele finale la sume mari de bani.

Dupa ce concurentul si-a ales cutia pentru care va juca in runda respectiva, prezentatorul emisiunii trebuie sa ii ofere concurentului o alta suma de bani, mai mica sau mai mare fata de cea aflata in cutia aleasa, iar concurentul decide daca accepta oferta prezentatorului sau daca merge mai departe in concurs spre cutia din ultima runda.

Cu cat avanseaza in joc, cu atat sumele de bani din cutii sunt mai mari. Drumul concurentului se incheie cand acesta decide sa bata palma si pleaca ori cu suma oferita de prezentator ori cu suma de bani aflata in cutia aferenta. Toate sumele oferite in show-ul Batem Palma? sunt in lei.

Batem Palma? – o noua emisiune concurs la Pro TV

Persoanele interesate sa participe la Batem Palma? trebuie sa aiba peste 18 ani iar inscrierile se fac pe site-ul oficial Pro TV in sectiunea talent.protv.ro/Batem-palma.

Inca nu s-a anuntat data lansarii emisiunii Batem Palma? insa probabil va fi pe post din toamna. De-a lungul timpului, Pro TV a adus in Romania diferite emisiuni tip concurs care au prins foarte bine la public si au avut audiente bune. Pro TV este un post cu licenta generalista aflat in grilele de baza ale tuturor operatorilor de la noi din tara.

Update 07.12.2022: Batem Palma? incepe din 12 decembrie, de la ora 18:00, urmand sa fie difuzat de luni pana vineri;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII