Bingo Mania pe Etno TV
Postul de televiziune Etno TV lanseaza o noua emisiune tip bingo. Emisiunea se numeste Bingo Mania si este prezentata de Varu’ Sandel. Emisiunea este promovata pe postul Etno TV ca find o emisiune inovativa pe piata media din Romania, avand deja si site, bingomania.ro.

Consiliul National al Audiovizualului interzice ca acest tip de emisiune bingo sa fie transmis in timpul zilei, putand fi transmise de posturile de televiziune doar dupa ora 23:00. CNA a modificat legislatia in care emisiunile de tip bingo pot fi difuzate pe TV dupa ora 23:00 in anul 2011. Totusi, emisiunea Bingo Mania este difuzata de Etno TV in fiecare duminica, de la ora 15:00.

Emisiunea Bingo Mania are acelasi mod de desfasurare pe care l-au avut si vechile emisiuni bingo difuzate de posturile TV romanesti de-a lungul timpului. Pentru a participa la acest tip de concurs trebuie sa cumperi cartoane. Cartoanele se pot cumpara online pe siteul bingomania.ro sau prin partenerii emisiunii.

Etno TV a mai transmis o emisiune interactiva care a luat amenzi de la CNA si anume Sa sune telefoanele, prezentata de Adela Lupse.
Emisiuni – concurs asemanatoare, de tip bingo, au fost difuzate si de posturi TV precum Pro TV sau Antena 1. Ultima emisiune bingo difuzata pe Antena 1 a fost in 2017. Companiile care s-au ocupat de organizarea emisiunilor bingo din trecut au ajuns repede in pragul falimentului, avand datorii mari catre stat.
Aceste emisiuni din trecut au fost prezentate de actori si oameni renumiti de televiziune printre care: Mihai Mitoseru, Romica Tociu sau Cornel Palade.

Bingo Mania pe Etno TV

Etno TV este primul post de muzica populara din Romania, a fost lansat in 2002 de Silviu Prigoana. Pe postul Etno TV putem urmari emisiuni dedicate muzicii populare romanesti cum ar fi: Zestrea Neamului, Etno TOP, Matinali si Populari, Cu Varu’ inainte, Cantece pentru cei Dragi. Silviu Prigoana a mai lansat si postul Taraf TV, relansat ca Taraf 2.1 sambata, 1 mai 2021. De-a lungul timpului, Silviu Prigoana a mai lansat si primul post de sport din Romania. Postul de televiziune Etno tv este prezent in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII