Digi Animal Club sezonul 10 si grila de toamna Digi FM
In acest articol vom detalia grila de toamna a postului numarul 1 de radio al companiei Digi, este vorba de postul Digi FM, dar si despre una dintre cele mai indragite emisiuni ale postului Digi Animal World si anume Digi Animal Club.

Al 10-lea sezon al emisiunii Digi Animal Club incepe pe 4 septembrie, de la ora 13. Aceasta emisiune este prezentata de Bogdan Uritescu iar in prima editie din acest sezon invitatul emisiunii va fi Andrei Lazar, un fotograf din Cluj Napoca. Invitatul are un proiect foto interesant ce se numeste Salbaticia si fauna din jurul orasului Cluj Napoca, proiect despre care se va vorbi in emisiune. Prin acest proiect, fotograful Andrei Lazar spera sa ii faca mai atenti pe clujeni si mai grijulii cu natura si fauna din jurul orasului. Astfel, Andrei Lazar spera sa ii faca pe locuitorii orasului Cluj Napoca sa viziteze padurea si sa descopere specii de pasari si insecte interesante. Pe scurt, vor vedea un ecosistem foarte interesant.

In editiile urmatoare ale emisiunii Digi Animal Club, Bogdan Uritescu va avea subiecte si invitati interesanti, iubitori de animale. Iata cateva subiecte interesante ce le vom vedea in aceast sezon cu numarul 10: vom afla cum se cresc puii de pisici din rasa British Shorthair, iar invitatii acelei editii vor fi Alina si Dorin Dumitriu. Vom cunoaste si vom afla informatii interesante despre rase de caini mai putin cunoscute de publicul larg cum ar fi: Shar Pei, Pug (Mops), Entlebucher Sennenhund (o rasa de caini din Elvetia) sau schnauzer pitic.

In acest sezon vom face cunostinta si cu alte specii de animale mai putin cunoscute oamenilor cum ar fi crapii japonezi. Iata cum arata o parte din grila de toamna a postului de radio Digi FM care incepe de luni, 6 septembrie.

Digi Animal Club sezonul 10 si grila de toamna Digi FM

Emisiunea Matinalii revine din statiunea Mamaia de unde au fost prezentate editiile anterioare. Echipa matinalilor este formata din: Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov, Bogdan Ciuclaru. Tronsonul in care vor intra matinalii este 6-10. In emisiunea Matinalii vor reveni si rubricile cunoscute ca: Satira ca la carte, prezentata de Radu Paraschivescu, Verde in fata, prezentata de Florin Negrutiu sau Menajeria Ungurului Bulan.

Emisiunea Omul Potrivit va intra de la ora 13, prezentata de Adrian Cojocaru.
In intervalul 14-17 se va auzi Vlad Craioveanu venit de curand de la Smart FM.
Lucian Mandruta va intra de la 17-19.

Vor reveni toate emisiunile arhicunoscute ale postului de radio Digi FM. In fiecare sambata vom asculta Top-ul Digi FM de la 12-13 si Petrecerea lui DanT de la ora 21. Acestea sunt doar o parte din surprizele celor 2 posturi tv si radio ce apartin companiei Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.