Batem palma? – sezonul 3 incepe la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV a anuntat ca prezentatorul Cosmin Selesi va reveni pe micile ecrane cu un nou sezon al emisiunii Batem Palma?. Emisiunea va reveni in grila Pro TV din 1 aprilie, de la ora 18. Emisiunea Batem Palma? va intra in grila Pro TV in locul emisiunii prezentate de Cabral, Ce spun Romanii?.

Sezonul 3 Batem palma? vine si cu o mare noutate in modul de desfasurare al emisiunii. La fel ca pana acum, in studioul Batem palma?se vor afla 24 de concurenti, fiecare concurent va avea in fata lui cate o cutie. In fiecare cutie se va afla scrisa cate o suma de bani. Calculatorul va nominaliza un concurent care va veni in fata prezentatorului cu cutia lui. Concurentul ales de calculator va nominaliza cate o cutie a fiecarui concurent aflat in fata sa iar dupa fiecare 3 alegeri ale concurentului, banca va veni cu cate o oferta de bani.

Noutatea sezonului 3 Batem palma? o reprezinta faptul ca in joc va intra o a 25-a cutie. Aceasta cutie nu va fi detinuta de niciun concurent, ea se va afla in studiou. A 25-a cutie va avea 5 versiuni: A, B, C, D si E. Fiecare varianta a celei de-a 25-a cutie va contine: dublarea sumei, injumatatirea sumei, bonus de 500 de lei peste suma castigata, anularea sumei castigate de concurent pana in acel moment sau pastrarea sumei pe care a castigat-o deja.

Batem palma? – sezonul 3 incepe la Pro TV

Cu alte cuvinte, la un anumit moment al show-ului, concurentul va putea alege daca doreste o a 2-a cutie, cea cu numarul 25. Daca va dori sa foloseasca si cutia cu numarul 25, concurentul va fi nevoit sa nominalizeze si una din variante A, B, C, D sau E. Daca pana acum cea mai mare suma de bani pe care o putea castiga un concurent la emisiunea Batem palma? a fost de 100.000 de lei, in noul sezon suma maxima va fi de 200.000 de lei.

Cea care aranjeaza sumele scrise in cutii va fi tot avocata Eugenia Bobe. Sezonul 3 al emisiunii Batem palma? se anunta a fi cel mai palpitant si interesant sezon de pana acum.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

  1. Ce Spun Românii este la Pro Arena în reluare de la Pro TV de luni până vineri de la ora 13:00, așa că nu vă mai supărați că Pro TV bagă Batem Palma în locul emisiunii Ce Spun Românii la ora 18:00.

  2. Iar incepe mizeria asta de emisiune si mi-l opreste pe Cabral cu „Ce spun românii ? „. A plecat de la „Te cunosc de undeva?” da la antena1, am crezut ca scap de el si ma aia la cap protv cu prezența lui? 🥺🥺🥺

    • Omul este penibil, rezultatele se văd, cand vad ca incepe emiisunea aia, trebuie sa dau pe antema 1 sa vad un alt penibil cu intrebarile la care raspund copii concurenții fiind tufa de Veneția. Nu se compara cu Cabral, amândoi….. nici in 1000 de ani cel putin in prezenta, dapai in audiențe. Nu stiu de ce sefii de la ProTV isi bat capul cu el dupa ce iesuat de la Antena1… si antena cu celălalt.

      PS.. nemulțumiților li se ia….or fi buni in meseria lor…. si cel de pe pro si cel de pe antena…. ca prezentatori sunt praștie…. nu au farmec, mi se par grețosi.