Romania – Georgia si Anglia – Romania la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV va difuza cele doua meciuri amicale ale echipei nationale de fotbal a Romaniei. Primul meci se va disputa pe 2 iunie, la ora 21:45, la Ploiesti. Meciul Anglia – Romania se va juca in Anglia pe 6 iunie la ora 19:00.

FRF a publicat pe site lotul echipei nationale antrenate de Mirel Radoi pentru aceste 2 meciuri. Iata cum arata lotul:
Portari: Florin Nita, Andrei Vlad, Florin Iacob.
Fundasi: Nedelcearu, Chiriches, Cristi Ganea, Adrian Rus, Deian Sorescu, Tiberiu Capusa Nicusor Bancu, Andrei Burca
Mijlocasi: Razvan Marin, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Alexandru Maxim, Alexandru Baluta,  Budescu Costantin, Adrian Paun, Darius Olaru, Olimpiu Morutan, Florin Tanase, Alexandru Cicaldau
Atacanti: Claudiu Keseru, Denis Alibec, Andrei Ivan.

Romania – Georgia si Anglia – Romania la Pro TV
Romania este una dintre gazdele Campionatului European de Fotbal 2020, pe Arena Nationala se vor juca 4 meciuri. Arena Nationala este cel mai mare stadion din tara noastra. Din pacate, echipa nationala a Romaniei va urmari Campionatul European 2020 la televizor deoarece nu s-au calificat.
Mai sunt 10 zile pana la inceperea Campionatului European de fotbal 2020 iar meciurile vor fi transmise pe Pro TV, Pro X si pe Voyo.

Campionatul European de Fotbal U21 – pe TVR1 HD si TVR2 HD
Reamintim ca in perioada 31 mai – 6 iunie posturile TVR1 HD si TVR 2 HD transmit fazele finale ale Campionatului European de Fotbal U21. Din pacate, echipa Nationala de Tineret nu a reusit sa treaca de faza grupelor. Campionatul European de Tineret se joaca in Ungaria si Slovenia. Iata cum arata programul meciurilor:

  • Joi, 3 iunie, la ora 19:00: Spania – Portugalia (TVR 1)
  • Joi, 3 iunie, la ora 22:00: Olanda – Germania (TVR 1)
  • Finala se va juca duminica, 6 iunie, ora 22:00 (TVR 2).

Jocurile Olimpice de Vara pe TVR si Eurosport
TVR 1 si TVR 2 vor transmite in perioada 23 iulie – 8 august editia cu numarul 30 a Jocurilor Olimpice de Vara de la Tokyo. Jocurile Olimpice vor fi transmise si de posturile Eurosport 1, Eurosport 2 si pe aplicatia online Eurosport Player.

Reamintim ca pe 5 si 8 iunie, Prima TV HD va transmite exclusiv 2 meciuri amicale ale echipei Nationale de fotbal, care va participa la Jocurile Olimpice.

Pro TV este un post generalist infiintat pe 1 decembrie 1994. In Romania exista si alte posturi detinute de grupul Pro TV si anume Pro 2, Pro X, Pro Cinema, Pro Gold si Pro TV International. Posturile Pro sunt in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, IPTV si DTH din Romania. Pro TV International nu este in grilele de cablu, fiind destinat romanilor din strainatate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.