Better Call Saul – sezonul 6 se vede la AMC
Postul de televiziune AMC va difuza din 22 septembrie ultimul sezon al serialului Better Call Saul (2015). Serialul va fi difuzat in fiecare seara de joi, de la ora 22, cate un episod. Acest serial este un spin-off al seriei de mare succes Breaking Bad (2008). Ambele seriale au fost scrise de Vince Gilligan, care le-a combinat intr-un mod interesant.

In Better Call Saul sunt prezente mai multe personaje si locatii ce au fost prezente si in serialul Breaking Bad. Better Call Saul urmareste povestea avocatului James Morgan zis si  Jimmy McGill (Bob Odenkirk), cu 6 ani inaintea actiunii din Breaking Bad, cand Jimmy devine Saul Goodman.

James este un avocat mediocru care cauta sa descopere care este destinul sau si care se intreaba cum poate sa isi puna lucrurile pe un fagas normal. Jimmy va lucra mai tot timpul alaturi de Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks), de multe ori Mike comploteaza impotriva lui Jimmy.

Sezonul 6 al serialului pune capat unei calatorii in care Saul era certat cu morala. In editia 74 a premiilor Emmy, serialul a fost nominalizat la 6 categorii printre care: cel mai bun serial dramatic, cel mai bun actor in rol principal intr-un serial dramatic (Bob Odenkirk)  si alte categorii.

Better Call Saul – sezonul 6 se vede la AMC
Better Call Saul are 6 sezoane cu un total de 63 de episoade, fiecare episod avand durata medie de 46 minute. Pe IMDb a primit nota 8,9.

In perioada 15-22 septembrie, operatorul DTH Focus Sat desfasoara pe pagina de Facebook un concurs in care fanii serialului Better Call Sal sunt invitati sa raspunda la intrebarea Cate sezoane are serialul?. Unul dintre fanii serialului care raspunde la aceasta intrebare poate castiga prin tragere la sorti o boxa wireless pusa la dispozitie de AMC.

AMC apartine companiei AMC Networks. Televiziunea are licenta tematica de filme si seriale si este disponibila in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth atat in varianta SD cat si HD. AMC este disponibil si in aplicatiile online ale operatorilor, cum ar fi: Orange TV Go, Digi Online, Focus Sat Live TV si INES Live TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU