Pro Gold HD si Pro Cinema HD disponibile la Telekom si Orange
Cele doua posturi disponibile in format HD au fost introduse in grila de programe Telekom, inlocuind versiunile SD, aceste modificari au fost efectuate pe cablu si IPTV. Telekom este primul operator la care se pot vedea cele doua posturi Pro in format HD. Modificarea a fost efectuata si pentru reteaua Orange, in zonele in care este utilizata infrastructura Telekom.

Cele doua posturi au inceput sa emita in format HD online in prima parte a lunii decembrie (la o zi de la aprobarea solicitarii in sedinta CNA) iar la aproximativ o luna distanta, se vad si la TV.

Pro TV International ramane singurul post detinut de Pro TV care nu emite inca in format HD. Celelalte posturi detinute de grupul Pro sunt Pro TV HD, Pro X HD si Pro 2 HD.

Pro Gold (fostul Acasa Gold) difuzeaza in mare parte telenovele si seriale, printre care putem numi: Lacrimi de iubire, Si fara sani exista paradis, Raze de luna, Ingeri pierduti, Tata de-a gata, Daria, iubirea mea.

Pro Gold HD si Pro Cinema HD disponibile la Telekom si Orange

Pro Cinema HD difuzeaza filme, saptamana aceasta au putut fi vizionate filme precum: Tipu’ de la cablu, Surplus de bagaje, Iubitul meu se insoara, Reteaua, Gunther trebuie sa moara, Hudson Hawk, Ishtar, B.D. in alerta, Ultima calatorie, Tragator de elita, Baietii din viata mea si multe altele.
Tot pe Pro Cinema putem vedea emisiunea La Maruta si serialul romanesc La Bloc.

Ultimul post introdus in grila Telekom a fost tot HD (pe cablu digital si IPTV) si anume Prima TV HD, in aceeasi zi in care Pro Gold si Pro Cinema au primit acordul CNA pentru modificarea licentei audiovizuale. La finalul lunii decembrie, Da Vinci a iesit din grila Telekom (inclusiv din grilele Orange (zonele cu retea Telekom) si NextGen).

Update 11.01.2021: Pro Gold HD si Pro Cinema HD sunt disponibile de astazi si in grila Orange, in zonele cu infrastructura proprie si pe satelit;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

57 COMENTARII

  1. Știe cineva dacă aceste posturi intra si in grila DIGI ? Rog răspuns….Intra probabil odată cu Look Sport 1 HD, Look Sport 2 HD si postul de la Paramount care locuiește Paramount Channel ?? Aștept răspuns..o zi buna..Va multumesc