Nokia s-a intors! Nokia 9 va fi un telefon foarte rezistent, la fel ca celelalte modele aparute in acest an.

HMD Global, compania licentiata exclusiv de Nokia sa-i fabrice telefoanele, a produs si lansat deja trei modele cu Android de la inceputul acestui an si se pregateste sa mai lanseze inca trei sau patru pana la sfarsitul anului. Desi primele modele nu au ajuns inca in toate regiunile lumii, oficialii Nokia declara ca se fac demersuri ca urmatoarele modele sa fie disponibile la nivel global.

La ce ne putem astepta de la Nokia 9? Va avea viata la fel de lunga precum au avut primele telefoane Nokia? Va fi la fel de rezistent? Bateria va fi la fel de puternica? Conform a ceea ce ne-a prezentat Nokia in 2017 putem presupune ca da, Nokia 9 va fi un succes. Nokia si-a dat seama intr-un final ca produsele lor trebuie sa tina pasul cu tehnologia si tocmai din acest motiv incearca sa combine esenta lor (rezistenta, viteza si durabilitatea) cu tehnologia actuala.

In ceea ce a fost prezentat pe internet, Nokia 9 are un design clasic iar materialul este unul destul de solid. Au aparut cateva imagini scapate pe intenet ce demonstreaza ca urmatorul prototip Nokia va fi un telefon creat dintr-o carcasa rezistenta, o camera dubla in partea inferioara si celebrul afisaj 09:16.

Chiar daca Nokia isi va folosi numele pentru a se putea lupta cu mai marii giganti ai telefoanelor mobile, acestia vor mai folosi in lupta inca o arma secreta. Durabilitatea.

Nokia 9 va fi un telefon foarte rezistent

Nokia se lauda ca urmatoarele modele vor fi destul de rezistente si vor trece toate testele de durabilitate la care pot fi supuse produsele lor. Deja sunt publice cateva videoclipuri in care telefoanele Nokia sunt puse la teste destul de dificile. Aceste teste presupun rezistenta la zgarieturi, foc si indoire.

In videoclipul de mai sus este testat Nokia 6. Trebuie sa tinem cont ca Nokia 9 va fi mult mai rezistent.

Desi este un factor destul de puternic, durabilitate nu este singurul lucru cu care Nokia se lauda pentru urmatoarele telefoane.

Nokia 9 va fi dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 835, o memorie ram de 4 GB si o memorie interna  de 64 GB. Cu siguranta acesta va avea ca sistem de operare Android insa nu se stie sigur care dintre versiuni.

Nokia 9 nu are inca un pret oficial si o data de lansare insa daca este sa judecam dupa Nokia 5 si 6, cu siguranta pretul noilor modele vor fi sub cele ale competitiei.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII