Betty cea urata revine pe Happy Channel
Happy Channel va difuza in curand telenovela de succes Betty cea urata (Yo soy Betty, la fea / I am Betty, the ugly girl – 1999), una dintre cele mai cunoscute telenovele atat in Romania cat si in alte tari. Telenovela columbiana marca RCN Television a fost filmata in Bogota, Columbia si a avut audiente foarte bune in tarile in care a fost difuzata.

Pentru cine nu a vizionat inca aceasta productie, telenovela prezinta o tanara neatractiva insa buna la suflet care se indragosteste iremediabil de seful sau. Betty (Ana María Orozco) lucreaza ca asistenta intr-o companie de moda.

In tara de origine, telenovela a avut 170 episoade difuzate intre 1999 si 2001 iar pe IMDb a obtinut nota 8.2 din 3.000 de recenzii. Rolul principal este interpretat de Ana María Orozco.

Din distributia seriei fac parte actorii Jorge Enrique Abello (Pe tocurile Evei – 2006, Amor de catel – 1998), Natalia Ramírez (Singura si disponibila – 2001), Lorna Cepeda, Luis Mesa (Narcos – 2015, El Chapo – 2017), Pilar Uribe, Julián Arango (a avut si el un rol in serialul de succes Narcos), Ricardo Vélez, Mario Duarte, Kepa Amuchastegui si altii.

Betty cea urata revine pe Happy Channel

Happy Channel va difuza telenovela Betty cea urata din 9 martie 2022, de la ora 14:30, inlocuind o alta telenovela, Dragostea invinge. In Romania, telenovela a mai fost difuzata de Pro 2, inclusiv in perioada in care se numea Acasa TV.

Aceasta productie a avut si un sequel numit Eco Moda (2001), cu 26 de episoade difuzate, o continuare care urmareste viata cuplului Betty si Armando, acestia ajungand in cele din urma casatoriti.

In 2006 a fost lansata si varianta americana Betty cea urata (Ugly Betty), fiind difuzata pana in 2010 si ajungand la 85 de episoade. Seria a castigat 3 premii Primetime Emmy iar pe IMDb a obtinut nota 6.6 din aproximativ 43.000 de recenzii.

De asemenea, din 2019 se difuzeaza si remake-ul Betty in New York, ajungand la 124 de episoade. Productia a fost difuzata si in Romania de Pro 2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII