Taina din adancuri se vede la Happy Channel

Happy Channel difuzeaza de ieri telenovela Taina din adancuri (El manantial / The spring – 2001). Seria mexicana de drama a fost produsa de Carla Estrada pentru Televisa.

Rezumat Taina din adancuri
In satul San Andres, rivalitatea familiilor Valdes si Ramirez este concentrata pe „El manantial”, un izvor superb care ofera apa proprietatii familiei Valdes si nu vecinilor care detin bogata ferma „Piedras Grandes” a familiei Ramirez. La Piedras Grandes sunt crescute cele mai bune vite.

Insa, izvorul nu este sursa reala a conflictului dintre cele doua familii. Justo Ramirez este casatorit cu Margarita Insunza si a avut o relatie cu Francisca Rivero, aceasta fiind sotia vecinului si rivalului Rigoberto Valdes. Aceasta relatie nascuta din tradare va distruge cele doua familii.

In familia Valdes, frumoasa Alfonsina s-a nascut in acelasi an cu Alejandro, fiul si mostenitorul familiei Ramirez. Desi cei doi au crescut separat cu sufletul plin de prejudecati fata de celelalte familii, ei nu se pot abtine sa nu fie atrasi unul de celalalt. Margarita nu permite acest lucru si ii spune sotului de relatia acestora pentru a se asigura ca fiul lor nu va fi niciodata cu Alfonsina. Ei doresc ca Alejandro sa se casatoreasca cu Barbara.

Justo o violeaza pe Alfonsina iar ea pleaca impreuna cu mama si matusa ei. Cinci ani mai tarziu, Alfonsina termina scoala si are o viata buna, pana cand mama ei se sinucide deoarece afla ca era bolnava in stadiu terminal.

Taina din adancuri se vede la Happy Channel

Din distributia seriei fac parte Olivia Bucio (Cealalta familie a sotului meu – 2017), Adela Noriega, Daniela Romo (Furtuna din adancuri – 2013), Mauricio Islas, Alejandro Tommasi (Totul pentru iubire – 2020), Manuel Ojeda (actorul a decedat in 2022) si altii.

In Mexic, Taina din adancuri a avut 95 episoade difuzate pe Las Estrellas iar pe IMDb a obtinut nota 7.7 din 168 recenzii. Happy Channel difuzeaza Taina din adancuri de luni pana vineri, de la ora 15:30 si in reluare de la ora 07:00.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.