Westworld sezonul 4 si Succesiunea sezonul 3 – HBO GO
In acest material vom continua sa va recomandam sezoane noi ale unor seriale interesante de pe platformele de streaming disponibile in Romania, acestea fiind Westworld si Succesiunea.

Westworld (2016) este un SF western foarte apreciat de critici care a castigat 7 premii Emmy si 4 nominalizari la Globul de Aur. Fanii serialului Westworld asteapta aparitia sezonului 4. Sezonul 4 este produs in totalitate de Lisa Joy si sotul ei, Jonathan Nolan (Lisa a scris scenariul si a regizat sezonul 4).

Actiunea serialului se petrece intr-un fel de parc artificial (stilul Jurassic Park) dar cu roboti. Se reface Vestul Salbatic insa animalele si locuitorii sunt inlocuiti cu roboti. Vizitatorii acelui parc isi pot indeplini orice dorinta ascunsa, pana intr-o zi, cand robotii incep sa vaneze vizitatorii si incearca sa scape din parc in lumea reala.

Westworld 4 se filmeaza in California. Sezonul 3 se termina atunci cand Maeve Millay (personaj interpretat de actorul Thandie Newton) il invinge pe Serac (interpretat de actorul Vincent Cassel) alaturi de Caleb (Aron Paul). Caleb a intrat in serial in sezonul 3. Supercalculatorul anuntase ca va avea loc o nenorocire iar barbatul in negru (interpretat de actorul Edd Harris) era amenintat de o clona a sa robotizata controlata de Chalores (Terresa Thomson).

In sezonul 4 al serialului Westworld Charles si Caleb se vr intalni fata in fata iar primele episoade ale noului sezon vor fi difuzate din 2022. Toate cele 3 sezoane ale serialului Westworld au avut cate 10 episoade, fiecare cu o durata de 60 de minute per episod. Westworld a obtinut pe IMDb nota 8,6.

Westworld sezonul 4 si Succesiunea sezonul 3 – HBO GO

Succesiunea (Succession – 2018) este scris de Jesse Armstrong iar serialul a primit 9 premii Emmy. Serialul spune povestea familiei Roy care este condusa de Logan Roy (interpretat de actorul Brian Cox) care detine cea mai mare companie media din lume.

Roy are 4 fii: Kendall Roy ( interpretat de actorul Jeremy Strong), Siobhan Shiv Roy (interpreat de Sarah Snook), Connor Roy (interpretat de Alan Ruch) si Rava Roy (interpretat de Natalie Gold). In sezonul 3, cei 4 copii se vor duela cu tatal lor si intre ei  pentru suprematie.

Fanii serialului Succesiunea au asemanat serialul cu Clanul Soprano pentru felul in care personajele se lupta si pentru umorul cinic. Sezonul 3 al serialului Succesiunea va fi lansat in octombrie 2021 in Statele Unite ale Americii. In al treilea sezon vor aparea actori ca invitati speciali, printre acestia ii vom numi pe:  Adrien Brody si Alexander Skarsgard. Pe IMDB, serialul Succesiunea a obtinut nota 8,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.