Oferta promotionala Primavara 2015 Telekom

Incepand cu data de 09.02.2015 Telekom vine o noua oferta promotionala pentru cartelele prepay. Oferta este disponibila pentru toti clientii noi si existenti de cartele Telekom, Telekom 5 euro Credit, Ready2Share, Frog, Frog Up si MTV Mobile care reincarca sim-ul cu credit de o valoare de minim 6 euro/reincarcare (cu mentiunea ca reincarcarile cu beneficii Gift For You, reincarcarea cu minute si reincarcarea prin transfer credit Valentine nu sunt eligibile pentru acordarea ofertei).

Descriere oferta:

La prima reincarcare cu credit de mini 6 euro din perioada promotionala:

Utilizatorii de cartela Telekom, cartela Telekom 5 euro credit, cartela Ready2Share care activeaza o extraoptiune de voce de minim 5.95 euro; utilizatorii de cartela Frog care activeaza o extraoptiune de voce de minim 6 euro; utilizatorii de cartela Frog Up care activeaza o extraoptiune de voce de minim 5 euro: primesc gratuit Extraoptiunea Extra Voce M pe o noua cartela Telekom.

Utilizatorii de cartela MTV Mobile care activeaza o extraoptiune de voce de minim 5 euro primesc gratuit extraoptiunea MTV 7x + 1 euro credit pe o noua cartela MTV Mobile.

Pentru clientii noi se vor acorda 2 SIM-uri noi (SIM1 conditionat de o reincarcare de minim 6 euro + SIM2 gratuit), iar pentru clientii existenti care solicita in magazine un SIM nou, acesta se va acorda fara sa fie conditionat de efectuarea unei reincarcari.

Clientii noi care au activat o cartela noua Telekom sau MTV Mobile cu o valoare de reincarcare de minim 6€, li se va preactiva automat o extraoptiune de voce pe cont de minim 5,95€ (pe cartela Telekom), respectiv 5€ (pe cartela MTV Mobile) si vor primi bonus 6€ credit Valentine. In cazul in care clientul solicita creditul inapoi va primi creditul inapoi, doar daca nu a consumat din beneficiile incluse, nu a activat o optiune On Top si nu a transferat creditul bonus Valentine.
Odata ce clientul a primit creditul inapoi si s-a dezactivat extraoptiunea de voce preactivata, creditul bonus Valentine se va sterge de pe cont.
Utilizatorii care au activat o cartela Telekom sau MTV Mobile prin transferul creditului bonus Valentine nu vor putea solicita creditul inapoi, deoarece extraoptiunea preactivata pe cont este oferita gratis, conform promotiei de primavara de la Cartela.

Raman in vigoare si se prelungesc pana la 15 martie 2015, extraoptiunile disponibile la achizitie pentru clientii noi si existenti de la Cartela Telekom (anterior Cartela Vibe), respectiv Cartela Telekom 5€ credit (anterior Cartela COSMOTE) astfel:

Beneficiile standard ale Extraoptiunilor Extra Voce M si EO Extra Date M si se retrag beneficiile acordate suplimentar (in perioada 15 decembrie – 8 februarie, 2015) peste cele standard:

Beneficiile standard ale EO Extra Voce M, fara beneficii promo:

– Minute nelimitate in retelele Telekom (fix si mobil)
– SMS-uri nelimitate in reteaua Telekom Romania Mobile
– 500 (inainte erau 1000) de minute nationale/international fix si SMS-uri nationale
– 100 (inainte erau 1000) MB trafic de date
– Trafic nelimitat gratuit in aplicatia WhatsApp.

Beneficiile standard ale EO Extra Date M, fara beneficii promo:

– Minute nelimitate in retelele Telekom (fix si mobil)
– SMS-uri nelimitate in reteaua Telekom Romania Mobile
– 100 (inainte erau 1000) de minute nationale/international fix si SMS-uri nationale
– 500 (inainte erau 1000) MB trafic de date
– Trafic nelimitat gratuit in aplicatia WhatsApp.

In cazul preactivarilor la Cartela Telekom, incepand din data de 9 februarie 2015, utilizatorii eligibili (cei care efectueaza reincarcari cu valori intre 5.95 – 6.94 euro) vor primi beneficiile standard ale extraoptiunii Extra Voce M.

Discount-ul la taxa lunara a extraoptiunilor EO Extra Voce M , Extra Date M, Extra L, Extra XL care consta in:

– 1 euro discount la taxa Extraoptiunilor Extra Voce M si Extra Date M (de la 6.95 la 5.95 euro);

– 3 euro discount la taxa Extraoptiunii Extra L (de la 9.95 la 6.95 euro);

– 5 euro discount la taxa Extraoptiunii Extra XL (de la 14.95 la 9.95 euro).

Discountul la taxa lunara se aplica, pe perioada promotionala, la orice activare/reactivare/ migrare/ preactivare a extraoptiunii eligibile. Dupa incheierea perioadei promotionale, discountul la taxa lunara va continua sa fie acordat atata timp cat extraoptiunea eligibila nu se dezactiveaza de pe cont (clientul efectueaza reactivari automate sau la cerere inainte de dezactivarea extraoptiunii).

Bonusul dublat la EO Extra S: de la 50 de minute in retelele nationale si catre destinatii fixe internationale/ SMS-uri nationale la:

– 100 de minute in retelele nationale si catre destinatii fixe internationale/ SMS-uri nationale.

Bonusul este oferit gratuit promotional la fiecare activare/reactivare/preactivare a extraoptiunii Extra S.

Alocarea Bonusului se face la cerere prin:

– SMS la numarul 203;

– apel la *100#

– www.telekom.ro , in sectiunea MyAccount.

Beneficiile Bonusului se adauga o singura data peste extraoptiunea activa pe cont cu care este compatibila, au aceeași valabilitate si reguli de consum cu aceasta; mai mult se pierd dacă se trece la alta extraoptune sau se reactiveaza extraoptiunea de baza. Minutele internaționale oferite bonus se consumă catre rețelele fixe incluse in extraoptiunea de baza. Apelurile internaționale catre fix efectuate spre alte destinații decat cele incluse in extraoptiunea de baza sau exceptiile de prefixe definite pentru aceste destinatii, vor fi taxate la tariful standard internațional disponibil la cartela.

Se va retrage incepand din data de 9 februarie, bonusul national la EO Extra Voce M si EO Extra Date M acordate in intervalul 17 noiembrie – 8 februarie 2015. La activarea/reactivarea/preactivarea acestor extraoptiuni clientul nu va mai avea posibilitatea sa solicite bonusul:  2×100 de minute internationale catre mobil SAU  2×250 MB trafic national de date SAU  1×100 de minute internationale catre mobil si 1×250 MB trafic national de date.

Exceptii:

Clientii care au activa una din extraoptiunile EO Extra Voce M si EO Extra Date M in data de 9 februarie 2015 si care au solicitat aceste bonusuri vor beneficia in continuare de ele dupa cum urmeaza: a. In cazul bonusului promotional de minute vor avea posibilitatea de a utiliza beneficiile de minute disponibile pe cont, in continuare, pana la expirarea valabilitatii extraoptiunii. b. In cazul bonusului promotional de trafic de date vor primi:  250 MB trafic de date, daca au solicitat o singura data acest bonus, valabil pana la expirarea extraoptiunii;  500 MB trafic de date, daca au solicitat de doua ori acest bonus valabil pana la expirarea extraoptiunii.

Vezi si „Din 25 mai totul va fi mai simplu”.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.