Ca un pestisor de aur / Justitie juvenila – Netflix
Netflix continua sa adauge productii asiatice iar in acest articol vom mentiona informatii despre un serial japonez si unul sud-coreean.

Ca un pestisor de aur (Fishbowl Wives) este o serie romantica japoneza ce va fi disponibila pe Netflix de Valentine’s Day.

Din cauza unui accident, Sakura Hiraga (Ryoko Shinohara) a renuntat la visurile sale. Ea este acum casatorita iar sotul sau detine un salon de coafura. Ei locuiesc intr-un penthouse de lux, viata Sakurei pare ideala si este invidiata de toti.

Insa, ceea ce ei nu stiu este ca Sakura este abuzata fizic si verbal de sotul sau. Nu are posibilitatea sa iasa din aceasta situatie si se considera un pestisor intr-un bol. Insa, intr-o zi, datorita unui pestisor de aur intalneste un barbat care ii va schimba viata.

In serial vom vedea actorii Ryôko Shinohara, Rich Ting (Warrior – 2019, The Man in the High Castle – 2015, Lone Survivor – 2013), Ren Hanami (GLOW – 2017, Animal Kingdom – 2016, This is us – 2016), Anzu Lawson (Chicago Med – 2015, Ray Donovan – 2013, NCIS – 2003), Masanobu Andô (Battle Royale – 2000, Sukiyaki Western Django – 2007), Kyoko Hasegawa si altii.

Serialul este realizat dupa benzile desenate ale lui Kurosawa R ce ilustreaza tema relatiilor extraconjugale.
Netflix va adauga serialul Ca un pestisor de aur pe 14 februarie.

Ca un pestisor de aur / Justitie juvenila – Netflix

Justitie juvenila (Juvenile justice) este un serial sud-coreean despre o judecatoare cunoscuta pentru dispretul sau fata de minorii cu antecedente penale, care ajunge judecator la o curte pentru minori in districtul Yeonhwa. Fiind in trecut o victima a violentei minorilor, ea intalneste diverse cazuri ce implica minori, descoperind ce inseamna cu adevarat sa fii adult.

In acest serial vom vedea cativa actori care au rol si in serialul prezentat anterior, Ca un pestisor de aur: Rich Ting, Ren Hanami sau Anzu Lawson.
Netflix va adauga serialul Justitie juvenila pe 25 februarie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.