Xiaomi Mi 10 Pro 5G – specificatii, pret, data de lansare.
Xiaomi urmeaza sa isi mareasca portofoliul de smartphone-uri, cu noul Mi 10 Pro 5G. Momentan, acesta nu a fost anuntat de catre companie, iar zvonurile in ceea ce priveste data de lansare sunt multe. Deci pana acum, nimic nu este concret in legatura cu lansarea.

Smartphone-ul are marginile construite din aluminiu, iar spatele sau este din sticla cu protectie Gorilla Glass 6. Aceasta protectie se regaseste, de asemenea si pe fata. Dispune de doua sloturi pentru cartela nano-SIM.

Display-ul sau este unul Super AMOLED, ce masoara in diagonala 6.39 inch. Rezolutia sa este una de 1080 x 2340 de pixeli, iar densitatea pixelilor este de 403ppi (pixel per inch). In plus, pentru pasionatii de gaming, jocurile se vor misca extrem de bine datorita ratei de refresh de 120Hz. In partea de sus este prezent un notch, sub forma unei picaturi de apa.

Xiaomi Mi 10 Pro 5G – specificatii, pret, data de lansare. La interior, Xioami Mi 10 Pro 5G dispune de un Snapdragon 865 de la Qualcomm. El este construit pe 7nm, iar consumul de energie o sa fie unul foarte scazut, mai ales datorita optimizarii de soft de care o sa dispuna. Snapdragon 865 dispune de opt nuclee, unul tactat la 2.84GHz, trei dintre ele la 2.42GHz si ultimele patru la 1.8GHz. Grafica smartphone-ului este asigurata de placa video Adreno 650.

Smartphone-ul o sa fie prezent in trei variante. Mai exact el vine cu:

  • 128GB memorie interna / 8GB RAM
  • 256GB memorie interna / 16GB RAM
  • 512GB memorie interna / 16GB RAM

Datorita faptului ca acesta este disponibil cu atat de multa memorie interna, el nu va dispune de un slot pentru card micro-SD. In plus, procesarea memoriei este una foarte rapida, dispunand de UFS 3.0.

Trecem la capitolul „camere”. Camera sencundara este formata dintr-un singur senzor, de 20MP cu apertura de f/2.0. Camera principala este formata din patru senzori, iar rezolutiile sunt urmatoarele:

  • 108MP cu apertura de f/1.8 – senzor principal
  • 12MP cu apertura de f/2.2 – senzor telephoto
  • 16MP cu apertura de f/2.2 – senzor ultra-wide
  • 5MP – senzor de adancime

Xiaomi Mi 10 Pro 5G dispune de mufa jack de 3.5mm, iar pe partea de conectivitate dispune de WI-FI AC, Bluetooth 5.0, dar si de o mufa USB 2.0 Type-C. Senzorul de amprenta o sa fie prezent sub display.

Bateria sa este una de proportii mari, fiind nedetasabila. Ea are o capacitate de 5.250mAh. In plus, dispune de incarcare rapida de 65W, dar si de incarcare wireless de 30W. Pe langa aceste doua caracteristici, el poate sa incarce un alt telefon prin incarcare wireless de 10W.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.