Filmul Elvis este acum disponibil pe HBO Max
In acest material vom continua sa va recomandam filme disponibile pe platformele de streaming. Filmul pe care il vom detalia in acest articol se numeste Elvis (2022) si este disponibil pe HBO Max.

Filmul Elvis spune poveste celebrului megastar Elvis Presley din momentul copilarie sale si pana la decesul sau. Filmul este facut dupa relatarile managerului sau, Tom Parker. Elvis a fost cel mai mare cantaret de rock’n’roll al tuturor timpurilor. Rolul lui Elvis Presley este jucat magistral de actorul Austin Butler.

Filmul Elvis este regizat de Baz Luhrmann si produs de Warner Bros. Cu toate ca relatia dintre Elvis si Tom Parker (Tom Hanks) nu a fost mereu una excelenta, Parker a fost omul care l-a dus pe Elvis pe cele mai inalte culmi ale carierei sale, el a fost cel care a stat langa Elvis in momentul in care viata sa personala si cariera nu aratau foarte bine. Parker a fost alaturi de Elvis nu mai putin de 20 de ani.

Prin muzica sa, Elvis a fost starul care a revolutionat muzica si a schimbat istoria acesteia. Elvis Presley s-a nascut in 1935 si a inceput sa cante la varsta de 21 de ani. Muzica lui a fost considerata in 1945 o muzica afro-americana total diferita de ceea ce se canta la acea vreme.

Prima melodie a lui Elvis s-a numit Heartbreak Hotel si a fost lansata in 1956. Superstarul a jucat si in filme, primul sau film a fost Love Me Tender in 1956. Cele mai de succes filme in care a jucat starul american Elvis Presley sunt Love Me Tender (1956) si Viva Las Vegas (1964).

Filmul Elvis este acum disponibil pe HBO Max

In 1973, Elvis Presley a fost primul cantaret solo caruia i-a fost difuzat concertul la TV in aproape toata lumea, concertul sa numit Aloha din Hawaii. Elvis Presley a murit la varsta de 42 de ani in 1977. A dus o viata personala plina de abuzuri, de medicamente, o alimentatie nesanatoasa si consum de alcool. Elvis a vandut peste 500 de milioane de albume in intreaga lume. La varsta de 36 de ani a primit un premiu Grammy pentru intreaga cariera.

Puteti afla toate aceste detalii doar daca veti avea placerea sa vizionati filmul pe HBO Max. Filmul Elvis are durata de 2 ore si 39 de minute, pe IMDb a primit nota 7,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.