Feed local pentru TV1000, Epic Drama si posturile Viasat

Feed local pentru TV1000, Epic Drama si posturile Viasat – Posturile TV1000 si Viasat Explorer au preluat recent feed local astfel incat pe aceste programe vedem deja reclame.

Pe langa TV1000 si Viasat Explorer, vor prelua feed local si posturile Viasat History, Viasat nature si Epic Drama. Desi difuzarea reclamelor nu este vazuta cu ochi buni de catre majoritatea telespectatorilor, localizarea posturilor este o metoda pentru a mentine in continuare posturile in grilele operatorilor fara a aduga costuri suplimentare suportate de abonati.

Aceeasi schimbare a survenit si feed-ul posturilor National Geographic HD si Nat Geo Wild HD in luna septembrie 2019. Asadar, daca ne intrebam de ce au aparut reclame pe cele doua posturi, TV1000 si Viasat Explorer, explicatia este in articol si ne asteptam sa vedem aceleasi schimbari pe Viasat Nature, Viasat History si Epic Drama. Vom actualiza acest articol pe masura ce se vor efectua aceste modificari.

Posturile TV1000, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer si Epic Drama sunt inclusiv in grila de programe Digi, aceste posturi putand fi receptionate si de abonatii Digi Analogic care au un TV cu receptor DVB-C inclus.

Posturile au fost decriptate pentru acesti abonati incepand cu 16 ianuarie 2020. Desi reprezentantii Digi nu au confirmat daca posturile vor ramane in permanenta necriptate, prin adaugarea reclamelor pe feed-ul local al posturilor mentionate mai devreme putem spera ca nu vom fi nevoiti sa platim in plus pentru aceste posturi, nici macar diferenta pentru pachetul Digital in reteaua Digi.

Mai jos regasim o poza trimisa de utilizatorul Gorila:

Reamintim ca in cursul zilei de ieri posturile TV1000, Viasat Nature si Epic Drama HD au intrat in grila de programe Focus Sat. TV1000 este disponibil in pachetul Familia iar Epic Drama HD si Viasat Nature sunt disponibile in optiunea Mozaic Plus.

Voi ce parere aveti despre feed-ul local al posturilor Viasat? Lasati un comentariu mai jos.

Update 04.03.2020: Acesta este raspunsul primit de la Viasat: „Bună seara! În momentul de față nu este planificată introducerea de publicitate şi pe celelalte canale Viasat, dar în funcție de condițiile de piață rămâne o opțiune posibilă.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

27 COMENTARII

 1. Prefer să plătesc decât să văd reclame. Încă niște posturi care pleacă de pe lista mea de favorite. Și se întreabă unii de ce lumea renunță la posturile TV clasice…

  • Nu este vina operatorului digi pentru ca nu ii obliga ei sa introduca reclame in timpul filmului. Este o simpla afacere daca vrei sa intri la mine in grila accepti conditiile mele altfel nu intri. Parerea mea este ca vina o au upc telekom akta care nu fac nimic pentru a lua cat mai multi abonatii, adica nu se extind si in zonele unde este numai digi. In schimb digi isi extinde reteaua peste tot si ofera mega preturi pentru noi abonatii. Si astfel posturile tv isi schimba strategia, decat sa dispara de tot de pe piata accepta pretul oferit de digi conpenseaza, cu reclame diferenta de pret oferit dar ii privesc din ce in ce mai multi abonati. Este o parere personala.

    • DSF ramane la opinia postului respectiv. Daca doreste in grila digi trebuie sa accepte pretul dat de companie. AMC de ce crezi ca nu a intrat pana acum? Daca ramanea UPC nu intra AMC nici acum la Digi . Ai vazut ce pret ofera Vodafone clientilor sa ramana la ei unde au concurenta cu digi? Iti spun eu 17 lei pachetul Familia in timp ce digi da Baza cu 19 lei .UPC nu cobora atat de mult pretul.

 2. Nu ii înțeleg pe ăștia de la Viasat de ce nu pun subtitrarea la viasat nature si viasat explorer cum e cea de la viasat history. Cele de la viasat nature si explorer sunt foarte mici iar pe Viasat History e perfecta.

 3. Acum cateva minute am primit un raspuns de la viasat in legatura cu introducerea de reclame si pe celelalte posturi viasat. Raspunsul a fost urmatorul . In momentul de fata nu se pune problema sa introducem reclame si pe celelalte posturi Viasat. Dar in functie de conditiile de piata ramane o optiune posibila. La intrebarea daca TV 1000 va ramane cu reclame raspunsul a fost : Deocamdata da. Il va pune Robert in material. Cu alte cuvinte parerea mea este ca da vor pune reclame pe toate posturile lor.

   • Mai bine ar cere bani si ar face extraoptiuni decat sa-si bata joc de abonati cu reclamele lor… si care fie vorba intre noi sunt la niste produse de kko pe care nu le cumpara nici dracu si care nu au bani de reclame la posturile mari cu audienta mare

 4. Mai ramane sa bage reclame pe HBO sa fie circul complet cu reclamele lor abuzive care sfidează abonatul cu multitudinea lor de ajungi sa vezi un post cu reclame, nu tematic. Protv a fost amendat cu 200000 lei pentru că dădea reclama prea multe, pe ăștia străinii nu-i amendează nimeni?

 5. Este o mare abureala treaba asta ca daca baga reclame se pastreaza costurile prin introducerea de reclame. Costurile sunt la fel in toate tarile din UE care retransmit aceste posturi. Diferenta este ca noi platim la fel si mai vedem si reclame.

  • Teoretic este adevarat. De cand au introdus reclame pe amc acesta a intrat in grila digi la orange a intrat in pachetul tv cel mai mic. TV 1000 a intrat in grila de baza a celor de la digi a intrat in pachetul familia la focus sat de cand au introdus reclame.

   • Mai asteapta un pic ca ai sa vezi reclame si pe BBC Earth. Asta se intampla cand lumea cere niste posturi si operatorii nu accepta sa le bage in extraoptiuni, sa la dea bani cine vrea sa vada acele posturi.

    • BBC Earth era singurul post ramas in acel abonament digital de 4 lei. Acum eu te intreb tu ai fi dat acea diferenta de 4 lei pentru un post? Daca viasat a hotarat sa bage reclame in programele posturilor lor asa zise premium mi se pare corect , cum a procedat digi adica au decodat si bbc earth, pentru ca nimeni nu dadea 4 lei in plus pentru un post. Parerea mea.

    • La fel e si cu Discovery Hd, la Upc nu are reclame dar este introdus in extraoptiune iar la Digi are reclame si e gratuit. Deci fara reclame plătești, cu reclame e gratuit.