Lectii de viata – sezonul 7 Pro TV
Lectii de viata este unul dintre putinele seriale difuzate in prezent de Pro TV, acesta este un serial romanesc produs in colaborare cu Frame Film si Constantin Entertainment. Acest serial prezinta povestile dramatice ale unor oameni obisnuiti si obstacolele intalnite de acestia in incercarea de a-si depasi conditia. Serialul se doreste a fi o lectie de viata in care telespectatorii pot vedea tradari, intrigi, iubiri sau dezamagiri ale unor tineri sau adulti.

Din distributia serialului fac parte actorii Adrian Ciobanu, Oana Mosneagu, Razvan Alexe, Marcel Horobet, Alecsandru Dunaev (el si Oana Mosneagu au roluri in serialul romanesc Adela), Carmen Ionescu si altii.

Printre regizorii serialului se numara Silvian Voinea, Sebastian Voinea, Mihai Bratila sau Titus Scurt. Lectii de viata este difuzat de Pro TV lunea, martea si vinerea, de la ora 14:00.

La data publicarii acestui articol, Lectii de viata are 6 sezoane si un numar total de 495 episoade, dupa cum urmeaza:

  • sezonul 1 – 40 episoade
  • sezonul 2 – 41 episoade
  • sezonul 3 – 137 episoade
  • sezonul 4 – 77 episoade
  • sezonul 5 – 112 episoade
  • sezonul 6 – 88 episoade

Urmatorul episod va fi difuzat astazi, 29 noiembrie, iar fiecare episod are durata de aproximativ 40 de minute.

Lectii de viata – sezonul 7 Pro TV

Serialul poate fi vizionat integral pe platformele detinute de Pro TV: Voyo si Pro TV Plus. A fost lansat in 2015 iar in acest moment nu au fost publicate informatii despre reinnoirea serialului cu sezonul 7 insa vom actualiza articolul pe masura ce vom avea detalii in acest sens.

In prezent, Pro TV difuzeaza alte doua seriale, ambele fiind romanesti:

  • Las Fierbinti, lunea, martea si joia de la ora 20:30 iar sambata de la ora 20:00. Serialul a obtinut audiente foarte bune, motiv pentru care si-a pastrat pozitia in prime time in grila Pro TV
  • Vlad – lunea, de la ora 21:30 – serialul se afla la sezonul 4, care va fi si ultimul

Daca urmariti acest serial, ce parere aveti despre Lectii de viata?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII